Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1948299

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Djurgårn stoppade Hanna Olsson. Denna jättetalang - med många års erfarenhet på högsta nivå fast hon bara är 19 år - har ju kommit på kant med den nya DamGårdsledningen sedan paret Daniela Rundqvist-Nils Ekman släppte taget.

Så pass att Hanna lämnat Djurgårn för att hellre spela i det hobbylag hon deltog i när hon var liten.

Nu har Hanna och Luleå diskuterat och Hanna ville komma upp till Luleå för resten av säsongen och Luleå har talat med Djurgårn. Men det blev ingen affär. Enligt Luleå begärde Djurgårn ett sådant extremt överpris att man aldrig hört på maken och man blev tvungna att tacka nej.

Trist med ett sådant agerande som bara lämnar tre förlorare; först och främst Hanna och sedan Djurgårn medan Luleå som inte räknat med Hanna nog klarar sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och apropos trist är det svårt att inte nämna apsidan.

Jag kollade upp debatten där under match och eftersom det hände mycket att diskutera i matchen, så diskuterades det.

Men sedan kommer en tant och raderar majoriteten av alla inlägg utan att det går att förstå motivet, annat än att de som skrivit höll på andra klubbar än Apan. För väsentligen var själva texterna inget att uppröras av. Några inlägg retade visserligen Apan för deras kollaps i matchen, men det retandet var en liten pust jämfört med den storm av hat och hån som ossianmonstrumet delar ut mot andra lag, vilket då av tanten som "modererar" bedöms som acceptabel nivå enligt hennes hemsnickrade "poesiregel".

Nu har alla andras tankar om matchen eliminerats och kvar står bara de båda apmonstrumens egna teorier - de, som de alltid tar till när Apan förlorat: a) Det var domarnas fel! b) Apan förlorade eftersom de VILLE förlora i enlighet med en mystisk plan som på sikt gör Apan till vinnare.

Ojoj, när hockey-Einsteins uttalar sig.

Strax innan match förklarade tanten varför hon just raderat andra inlägg av folk som höll på andra klubbar än Apan: "Lögner och tråkig attityd. Ingen respekt. Provokationer utan vettigt innehåll."

Och det gällde då som jag kunde bedöma helt normala inlägg...

Känns som att den sidan numera är en nätets motsvarighet inom hockeyforum på samma sätt som Apans "hockey" under matchen mot Fulunda var...
Kommentera