Luleå HF

115476 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1948379

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Matchen rullar på och i tredje perioden sätter Röglet 1-2 efter 2,5 minut men bara 1,5 minut senare kvittrar HV.

Nu har vi 8,5 minut kvar av perioden - och Röglet tar ledningen igen! Det är Daniel "det härligaste var att se CryBert grina" Widing som sätter 2-3.

Många lag som har flera Luleåspelare i laget. Vilket ger en lite extra lust att hålla på dem. HV har Kristoffer Berglund och Oscar Sundh som lirat i Luleå; Röglet har Craig Schira och Daniel Zaar. Men favvohållandet väger över till Röglet - väger över ENORMT till Röglet- eftersom de har båda bottarna som sportchef och som huvudtränare. Dessa båda har ju spelat själva i Röglet, en säsong - men hela SEX säsonger för Luleå och under ett antal år varit mer eller ikoner hos oss.

Yep, så jag råhåller på Röglet idag och hoppas att de kan hålla ledningen med 2-3 och lugga SM-tippade HV på pinnarna. Dessutom når Röglet som sagt upp på samma antal pinnar som Apan och som Läjkers om det slutar så här.
Det vore skitskoj!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Chris och Cam Abbott var verkligen sevärda när de kom till Rögle 2008/2009. I slutet på säsongen trycktes det upp gröna t-shirts med bild och texten "Supertwins of Rögle". Jag införskaffade glad och stolt en sådan. Typ en vecka senare signades de av Luleå.

Köpet av den obsoleta t-shirten var ju långt ifrån det mest tragiska i detta för en hårt prövad RBK-supporter, men den kändes i alla fall genast rätt oanvändbar. Av någon anledning blev den ändå liggande utan att kastas bort. Ibland hade jag den på mig när ingen såg, som när jag jobbade och svettades i trädgården. Men för det mesta låg den nederst i en låda och blev unken. Med lätt avundsjuka följde jag the supertwins och deras välförtjänta framgångar på andra håll i Hockeysverige.

Men så hösten 2017, efter åtta år av glömska, skam och nesa, så kom den där t-shirten helt oväntat till heders igen. Nu vågar jag knappt tvätta den utan funderar på att rama in den i en guldram och dekorera en vägg med.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En minut kvar, fortfarande 2-3 för Röglet och HV kör 6 mot 5 med tom bur.

KOM IGEN, RÖGLET!
Kommentera