Luleå HF

115739 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1948381

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En minut kvar, fortfarande 2-3 för Röglet och HV kör 6 mot 5 med tom bur.

KOM IGEN, RÖGLET!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hmm, kollade upp info kring Ottawa angående om Anders eller Andy tar spaden i natt mot Chicago. Ingen information ännu.

Men såg också om filmen där coach Boucher intervjuas igår och det slår mig att när han säger "I want him in, he wants in" tittar han nedåt till vänster, vilket är klassiskt kroppsspråk för att den som talar, talar osanning.

Samtidigt har vi intervjun med Andy där han lyckas säga "you know" >50 ggr vilket jag tolkar som osäkerhet.

Men så ser jag att Boucker tittar nedåt vänster mest hela tiden vad än han svarar på så kanske man inte kan läsa in alltför mycket i det? Eller så ljuger han hela tiden?

Tror alltså att Andy får spaden i natt och det beklagar jag. Med kunskap om Anders karriär tidigare känns det som att han behöver att känna förtroende för att vara som bäst, på Andersnuvå, och släpper de in Andy nu blir det en litet nålstick "a la duger jag inte?"

Men skulle han trots allt få spaden...då håller han nollan!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tio sekunder kvar nu. Röglet höll puck i HV-zon mest, men nyss kom den ned igen och då försöker Justin Pogge göra en Myllys, men han missar målet med en halvmeter.

Tek i Röglets zon och Röglet vinner teken följt av att härlige Kodie Curran låser pucken vid sargen och ett helt gäng HV-spelare försöker få ut den, men är chanslösa mot Curran och matchen rinner ut:-) Snyggt av Curran, lite Bulankänsla från sista teken i Frölundaborg 1996:-)
Kommentera