Luleå HF

90676 inlägg · 863 ämnen

Inlägg #1949123

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Det som irriterar mig mest om ditt SAIK är den målade plywoodskiva och låten ”Sveriges bästa lag....” laget gör enter genom. Liiiiiiiite lågbudget och ovärdigt SHL, t.o.m Allsvenska lag som riktiga AIK och Leksand lägger mera resurser på den biten.
Men i Allsvenskan vore ben helt ok, kanske finns en baktanke där från Pea? :-)
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Plywood-entré, publiken sviker, laget pendlar mellan social slutspelsplats och missat slutspel.

Och man basunerar ut "Sveriges bästa lag...."?

Ja, det låter som något som man måste ha sekteristisk värdegrunnnnnnd för att köpa.

När man ser allt detta från sidan är det svårt att inte tycka synd om laget. Som en katt som släppts in bland hermelinerna. Eller någon som med lånta fjädrar förgäves försöker få fart att lyfta från marken.

Men innerst inne vet att den mer - när vi nu tar liknelser från djurriket - bara är en sådan där krälande, slemmig sak som råkat komma fram från under en sten och få en blick ut över en helt annan verklighet, där den vet att den inte platsar.

Fortsatt illustrerande med djuriska liknelser undrar man nu om inte råttorna lämnar skeppet? Översteprästen avgår nu efter tjugofem år, sportchefer, GM:ar, managrar ja allt vad de hittarpå för låtsas-titlar drar eller sparkas och ersätts med nya utan utbildning för området. Tränare sparkas i parti och minut och ingen låter sig köpas dit, förutom en som an gång i världen var bra men nu kommer med ett CV i form av att ha sparkats från klubb efter klubb - t o m hemmaklubben där han som ikon har tröjan i taket.

Och kvar står bara ApPea medan de supportrar som fortfarande bryr sig har insett att kejsaren är naken.

En inte alltför vågad gissning är den att ApPea också kommer att sparkas eller dra innan Apan själv sparkas ur serien. Alla dessa som försvinner passar på att göra det innan det verkliga fallet, för att de i eftervärldens historieskrivning ska försöka hamna på plus med apsanningarna att "ja, på ApPeas, Aplasses o s v tid - då var vi minsann bästigast i landet"?
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Kan hålla med om att det är lite lågbudget över entrén men vafan de är få lag om nåt? som slår luleå's! kanske ni får göra om den i framtiden så det blir en stålman! :)
+1
Kommentera