Luleå HF

94937 inlägg · 866 ämnen

Inlägg #1949193

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tittar efter på ApPravda Norran för att se vilken jättesatsning de gör nu när DamApan ska möta DamUlfven i förkval till kvall till SDHL.

Blir det direktsändning?

Blir det extrabilaga?

Blir det täckning av alla utsända som Norran kan skicka, spelarintervjuer inklusive med tant Agda som förklarar att "redan som ettåring märktes det att lilla Huldra hade talang för hockey"?

Nej.

Inte ett skit gör de?

Har de givit upp redan, sedan de upptäckt att BukarDamens tre bästa spelare förstärker DamUlfven? Skriver de ingenting alls för att låtsas som om att matchen inte finns? Tiga ihjäl fakta för att slippa förnedringen?

Troligen.

I stället kör de en artikel enligt nedan, där rubriken självklart spelar an på den onyttige udioten-brännvinsjournalisten Fehlmans ökända, osportsligt famösa för att inte säga helt vidriga artikel under rubriken "Stanna hemma, idioter!"

Jag kan bara säga att det luktar illa om Norran. Rejält unket och man behöver intellektuellt snyta sig sedan man blivit varse den anskrämliga odören. Urk!
Uppladdat:

450x240-skarmavbild-2019-02-20-kl-164414.png

+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: kör du en Lule sanning?? Vinkla allt som går för att få nåt negativt? För Norran sänder väl matchen?
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Watulfven laddar för att behålla serieledningen, möter Röglet och jag noterar att de som vakter har Werner och Forsberg.

Hmm, hoppas verkligen att Ulfven inte kollapsar som i fjol i kvarten då de lirade ut Apan men ändå torskade kvarten pga att de inte hade vakter som höll måttet.

För den här säsongen har de ju värvat mApKyss Svensson men vi som känner det sållet vet att värvar man honom borde man samtidigt värva en till. Eftersom han så frekvent får för sig att "oj, nu är jag jätteskadad och måste vila" vilket inte direkt är kopplat till specifika händelser av skadenatur utan snarare annat- Släpper han in många mål kliver han av med förklaringen "jag är skadad, annars hade jag tagit allt" och när det är hård press på laget och han måste leverera brukar han också kliva av och förklara att han måste vila utan att någon förstår varför.

Vad han har för "skada" nu vet jag inte. Gjorde ett försök att googla men på sökningen "Markus Svensson skadad" får man ju tillbaka många hundra länkar - gissa varför - och det har ingen jävel tid att kolla upp.

Kommer ihåg för någon månad sedan att han hade fått en puck på hjälmen - sådant som alla vakter får och nickar bort pucken - men då klev han av och blev borta för "hjärnskakning". D v s han påstod i veckor att "det är dimmigt" och några objektiva fynd på skada fanns förstås inte. Men är det fortfarande därför han ligger på sofflocket?

Nedan en bild från en slutspelsmatch då han plötsligt i en slutspelsmatch bara förklarade att "jag är skadad" och gick av och tog omedelbart sommarsemester utan att Apans hockeyläkare fru distriktsläkaren kunde hitta något. Och Apan torskade förstås. Fick sätta in en "vakt" som räddade 40% av skotten...
Uppladdat:

450x252-skarmavbild-2016-04-16-kl-185755_3.png

+1
Kommentera