Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1949952

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Jo jag var också inne där och kikade, uppvigling till att ge sig på Luleåklacken på OK parkeringen, moget och detta skrivet av 50-plussare.
Deras bitterhet är ljuv musik i mina öron.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan har ju sparkat fru distriktsläkaren och har en ortoped som lagläkare i år. Mer passande förstås. Nu säger ortopeden att Fläskbergets vadsena är snittad och då är det så. Jag brukar ju ifrågasätta en del medicinska bedömningar - i synnerhet de tidigare av fru distriktsläkaren - men en delvis kapad akillessena tar inte ens en ortoped miste på så de kan vi lita på.

Fläskbergets sena sys ihop ikväll och sedan är han ingipsad resten av säsongen medan senan läker. Säsongen är över för Fläskberget och med naturligtvis därmed också karriären.

Jag tänker inte glädja mig åt att någon skadas - även om jag tycker hjärnskakningarna är värre än en senruptur (tar sin tid, men är en vanlig skada t o m som spontanruptur för folk som är ute och joggar och kommer att läka utan problem) - men jag finner det passande att Fläskberget får avsluta karriären genom att förlora hemma mot Luleå samtidigt som publiken skanderar filmare eftersom han fuskat hela sin karriär.
Kommentera