Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1949995

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Man kan väl konstatera att hade inte Jump hoppat in tacklingen på Jalvanti hade han sluppit hoppa omkring på kryckor idag på sin 39 årsdag. Krya på dig och gå vidare i livet.

Grattis till pensioneringen filmare!
Saknad av ingen hos oss motståndare :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Och Apans Djuse anmäld till disciplinnämnden medan Apans supportrar visar upp sådan inkompetens att de har mage att jämföra det med Emils utvisning första matchminuten som aporna i efterhand menar skulle varit fem minuter och match.

Jag tycker att Djuses påhopp är fult och respektlöst men trots allt att Fläskbergets är ännu farligare där bara turen räddade Jalvanti från att bli uppskuren i ansikte och hals av Fläskbergets skridskor. Inte för att en avstängning på Fläskberget skulle ha någon praktisk effekt men visst vore en sorti med en lång avstängning passande.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Du har helt rätt. Se bilderna nedan.

Jalvanti slår precis iväg pucken när Fläskberget kommer fram och efter bilden kastar han sig upp mot Jalvanti som inte har balans utan som synes på bild två faller handlöst baklänges. Samtidigt som Fläskberget efter sin monstertackling inte kan står på benen utan går omkull på isen.

På bild tre syns resultat. Jalvanti faller försvarslös mot isen och är ytterst nära att få Fläskbergets rakknivsvassa skridskoskena i ansiktet eller halsen.

Det kunde faktiskt ha gått hur illa som helst och i efterhand är man tacksam att Jalvanti överlevde det fula angreppet av ett ålderstiget Fläskberg som inte har teknik att dela ut en juste tackling utan bombar in i motståndaren och själv åker ned på isen och blottar tvenne mordvapen för den försvarslöse som faller mot dessa.

n fruktansvärd brist på respekt, för att citera Apwallson.
Kommentera