Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1950028

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Och Apans Djuse anmäld till disciplinnämnden medan Apans supportrar visar upp sådan inkompetens att de har mage att jämföra det med Emils utvisning första matchminuten som aporna i efterhand menar skulle varit fem minuter och match.

Jag tycker att Djuses påhopp är fult och respektlöst men trots allt att Fläskbergets är ännu farligare där bara turen räddade Jalvanti från att bli uppskuren i ansikte och hals av Fläskbergets skridskor. Inte för att en avstängning på Fläskberget skulle ha någon praktisk effekt men visst vore en sorti med en lång avstängning passande.
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tydligen har kvänen Pudas uttalat sig igår i ApPravda Norran "AIK-backen rasar mot Luleåklacken: ?Pinsamt dåligt? - Norran, Skellefteå" liksom han i samma vidriga blad inför förra matchen förklarade "Vi tycker att Gludet ska stanna i Kiruna".

Jag har bara rubriker eftersom jag aldrig skulle drömma om att betala ett enda öre till skitbladet.

Inför match igår intervjuades kvänen på Apans hemsida av en subjektivt inspirerad ApPravda-lögnare som hela tiden försökte hetsa. Bl a frågade han kvänen om "Du som är från Kiruna, vilket SHL-lag håller man på där?" varpå kvänen ljuger tungan svart och förklarar att "Hälften håller på Apan".

Tvi vale! Den äckliga apsekten gör allt de kan för att hetsa mot det lag de uppfattar som sin huvudmotståndare: Luleå Hockey. Och nu går Apan och APPravda i maskopi tillsammans med kvänen som tycks satsa på att bli näste Luleåhatare att tycka illa om.

Nu är de så jävla förnedrade av att Luleå är bättre att de inte kan köpa det utan måste hitta på något mål för sin frustration eftersom värdegrunnnnnden förbjuder dem för att inse det självklara: Apan är kass.

Hatbrottslingen Ossianmonstrumet morskar upp sig och hävdar att allt är Luleåklackens fel.

Inom parentes sagt intressant att intresset för hockey i Apschtaan är så extremt lågt att de hellre stannar hemma än att de matchen igår - trots att Luleå fyllde på med åskådare saknades 500 åskådare - vilka iofs Apan räknar in som publik i form av tomma stolar. Men Luleås klack äger Apkraft arena: stort!

Nå, Ossianmonstrumet får svar på tal och eftersom den snurriga tanten som vanligt kommer att eliminera allt som inte är apsnusk förevigar vi inläggen här för eftervärlden:

OSSIANMONSTRUMET:
Däremot är Luleåklackens beteende inte ok när de hånar en uppenbart skadad spelare som leds av isen. Igen! Är det inte filmare så är det låt han dö.

Hockeyspelare riskerar liv och lem för att underhålla oss, och ett uns av respekt vore faktiskt på sin plats. Nu var det en oturshändelse och ingen skugga ska falla över Qatarbacken, men är det ett normalt beteende att skandera filmare eller låt han dö när motståndaren uppenbart är allvarligt skadad? Jag tycker det är vidrigt som fan, men är medveten om att jag tycker väldigt olika än resten av HS inom många områden.

PETER:
Å saik fansen skrek filmare till Gustavsson efter Djuses matchstraff! Men det är väl bara fel åt ena hållet va?

OSSIANMONSTRUMET:
Inte första gången ni gör bort er totalt. Jävligy svagt av AIK att och ledarskapet att inte lyfta fram detta med tanke på er historik i området.

VOMBAT:
Det är konstigt att ni tycker att det är värre att publiken i hettan skriker filmare än att Hollywood faktiskt HAR filmat hela sin karriär

Säger en hel del om er...

Och jag vet att Barbro kommer radera detta fortare än kvickt. Då man kritiserar ert föredöme på en hockeyplan

WILHELMSSON:
Nädå, Peter ljuger inte, klacken skanderar faktiskt filmare efter Djuses tackling.

Du är väldigt enögd må jag säga.

KOMMENTAR:
Ossianmonstrumet och de andra aporna kan pyssla med sin skit som säger mer om dem men intet om oss.

Själv njuter jag bara. Solen skiner, fåglar sjunger och vi krossade Apan!
Kommentera