Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1950020

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Knivskarp analys broder.
Och du Blister som Pitebo är det inte dax att lämna den mörka sidan och konvertera till Luleå?
Alla Norrbottningar förutom den arga kvänen Pudas är välkommen in i gemenskapen där hockeyframtiden ligger ljus :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Jag brukar ju kolla in nordkraft där vanligtvis kunniga supportrar uttalar sig. Så också igår, där de mycket korrekt pekade på allt misslyckat med Apans spelare inklusive beklagade att de hade psykbrytet som inte gjorde något och mycket hellre skulle haft Isac Lundeström som var kung på isen.

Men efter matchen bubblade ett antal apsupportrar av det sexfingriga slaget upp och då fick man se ansiktet på sådana som mordhotade en chefredaktörs barn och skar sönder däcken på hennes bil under ett år, i stället för att klandra Apans spelare som ställde till med suparfest under brinnande kvalspel:

Känner mig så jävla förbannad på Luleå klacken hur fan kan man bete sig så

på 90talet så möttes vi på OK... gå och ta hand om dom, dom handlar alltid färdkost där före dom åker hem.... gogogo bite

Håller med bryr mig egentligen inte så mycket om att vi förlorade ikväll. Luleås klack måste vara den vidrigaste i Sverige.

samla upp er och ta han om dom då... eller ska vi gamla gubbar gå först ?

Kan inte släppa att en av klubbens största profiler i modern tids karriär troligtvis tar slut till tonerna av "filmare" från lukeåfansen. Låt oss INTE glömma det här. Hämnd skall komma. Jävla as

Bittert om det ska sluta såhär för Jimmie. Enligt mitt tycke den största i klubben historia.

Varför sänka sig till deras nivå? Skadan uppstår vid en olycklig situation. Lulespelaren siktade inte direkt in sig. Att sedan klacken beter sig som svin betyder inte att vi supportrar ska börja efterapa lulebornas sinnesslöa sätt.

Tycker så j-a synd om Jimmy om karriären slutar såhär...

Men samtidigt, vi ska inte sjunka till deras nivå? Ska man aldrig kunna säga ifrån ?

Ge idioterna vad dom tål så kanske dom lär sig en läxa, eller är ni rädda ?

Du får gå först.

Satt bredvid Luleåklacken idag, det var pinsamt att uppleva. Jag trodde att hata pissa kulturen i stort var borta när det gäller klackramsor men icket. Och att det mest var vuxna personer som betedde sig på det viset gör det ju inte bättre.

Tar du rygg så är det helt ok... men ditt svar säger ju vem du är

Slutade med sånt för länge sedan. Men kör du.

Dom kommer inte lära sig ett skit av det. Snarare kommer de bara piska upp stämningen ännu mer.

men vi visar lite stake... mer än vi gjorde ikv

Allt har sin tid.

Allvarligt !!! Va fn är viktigt ? Står vi upp för våran klubb.... eller ska vi gnälla på allt skit ? Skärp er för fn ? Ni vet inte vad vi får utstå med som inte är i bygden, så håll bara käften.

Att Luleås klack beter sig på detta vis är ingen nyhet. Fernholms karriär efter Forsbergs överfall avslutades t ex med låt han dö, låt han dö.

KOMMENTAR: När det gäller det sistnämnda inlägget känner vi alla igen handstilen och ja, mycket riktigt, det är Ossianmonstrumet som uttalar sig.
Kommentera