Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1951088

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Tufft läge för Anders Nilsson i Ottawa nu. Dels några insatser runt 90% varpå Anderson släppts in från kylan. Dels tappade Ottawa nyss - som man räknat med - först Duchene och sedan Stone. Ottawa, som NHLs klart sämsta lag, hade i alla fall lite offensiv styrka vilket innebar att man vann ett gäng matcher när Anders storspelade i målet. Men det berodde på nämnda starka forwards, som man nu tappat. Och som dessutom båda många gånger hyllade Anders målvaktsspel.

Nu lutar det mot att Ottawa kommer att råtorska resten av seriematcherna och det blir troligen svårt för vakter att imponera speceillt där...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Luleå-Röglet
Apan-Warulfven

Känns på förhand upplagt för att vi ska torska idag. Vi har många matcher lyckats slingra oss till vinst fast det kunde gått annorlunda men slytet betalas så småningom med motflyt och Röglet har blivit allt starkare på senare tid - knackar definitivt på dörren till topp 6 nu. Samtidigt som att Luleå har mer problem att lyckas hemma än borta.

Ulfven däremot ska förstås inte ha några problem med Apan som är åter i "superspelet" att hålla sig till sargen. Bara Möller som försöker, men en fluga gör ingen sommar. Nu slipper de dessutom landets fuskigaste Fläskberg med sitt mygel. Nej, det här blir en enkel match för Ulfven. Jag inte ens smyghoppas att Ulfven ska falla för att gynna oss i toppstriden. Inser ju att Ulfven segrar ändå och då ser jag helst att de inte släpper pinnar mot fusklaget Apan.
Kommentera