Luleå HF

115754 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1951324

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
0-0 efter en första period som inte innehållit någon hockey alls, snarare 110% satsning på att inte släppa till något från båda lagen.

Så här kan det förstås inte fortsätta eftersom det innebär att bara slumpen kommer att avgöra vilket av lagen som kan få in en puck och därmed 50%:50% vilket betyder att Luleå ger Röglet bättre chans än vi borde.

Kommer Luleå att skärpa sig?

Jag är inte säker på det. När vi spelar så frekventa matcher och lyckats få med oss poängen så ofta är det inte oväntat med en match emellanåt då man inte får till något alls och fortsätter vi så här kan Röglet mycket väl knipa alla poängen.

Vi hoppas få se ett mer vaket Luleå i nästa period.

I de andra matcherna har vi:

• HV-Öret 0-1 efter 4-13 i skott och i en live tabell 3 poäng från plats 11 och 5 poäng från plats 10. Nu talar allt från att Öret kommer att ta plats i åttondelsslutspelet och kan bli en jättejoker i slutspelet.

• Morsan-Pölsan 1-0 och Pölsan nu på plats 11 och kan få mycket svårt att ta sig till åttondel.

• Apan har 17-5 i skott efter första mot Ulfven, men Ulfven tog ledningen med 0-1 i boxspel, men Möller - Apans ende spelare - får skjuta in kvitteringen 1-1 naken i slottet i slutminut av perioden.

• Fulunda får ett tidigt PP i vilket både Malmö och Fulunda målar men senare har Fulunda också tagit ledningen med 2-1. Per Ledin går 13e för Malmö och har redan lyckats bli utvisad.

• För övrigt Läjkers-Djurgårn 0-0 och Timrå-Pungen 1-2.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apmonstrumet förklarar att "dysenteriernas är bästigast" som han alltid gör.

Sant är att Apan förstärkts rejält eftersom de inte längre behöver släppa till en plats i truppen till det sega Fläskberget,
Kommentera