Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1956146

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Ja, Aplasse J spred ju ut apsanningen att han personligen var en överjävlig tränare/ledare och lät en agent påskina att han var aktuell för att vara huvudcoach för Rysslands lag i OS.

Vilket förstås bara var en apsanning, dvs skitsnack.

Sanningen är ju den att Aplasse bara var en misslyckad junistränare i pite och vad det gäller hans ledarskap handlade det bara om att

a) han stack kniven i ryggen på Anders Forsberg - som sett till att Apan för en gång skull köpte in lämpligare spelare, samt skaffade sig ett försvarsspel genom att kopiera Rönken - för att sno äran av denne;

b) han påstods ha genomfört en "nydanande utveckling av spelare från pojklaget och uppåt som innebar att de utan vidare lyfte upp vilken junis som helst till A-laget där denne ägde något år innan han blev NHL-stjärna" men det visades ju snabbt att det enda han gjorde var att sitta i lönndom och ringa andra klubbars talanger långt ned i åldrarna för att med sitt "komse, komse..." lura dem till Apan. Det har ju numera stoppats av de andra klubbarna och Apans junisar numera är bara skit.

Men han lyckades ju lura något lag att han var demontränare/ledare och påstods ha ett erbjudande från öster, men ordförande pär vägrade släppa honom då han hade kontrakt med Apan.

Vilket han påstås ha blivit sur på och när kontraktet gick ut tog han med sig Apwallson och de blev demontränare i schweiz, med Aplasse som ass. Det gick ju åt helvitte och de båda fick sparken.

Så gissningsvis är det nordlund det handlar om, i Aplasses apsanningsvärld. Jag tycker att det vore bra om han återkom för nu har han ingen Forsberg och nu kan han inte längre stjäla junisar så därmed skulle han totalt misslyckades och det vore väl kul att han får ett sådant eftermäle i apschtaan, jämfört med det han nu apsanningförmedlat fram.

Men vilken roll? Finns ju i princip inga kvar. mummelklockare och Dalton lär ju få gå men Aplasse är ju helt enklet en värdelös tränare. Man tränar inga lag genom att sitta på kvälarna med lönndomstelefon.

En möjlighet vore ju om Apan sparkar ApPea, lagbrytaren som olagligt tagit ut parkeringsavgifter, la ner Apans damlag och rent allmänt verkar vara den vidrigaste i sekten. ApPeas jobb som "klubbdirektör"kanske är vad Aplasse fikar efter?

Grejen är den att jag är övertygad om att inget annat lag inom elithockeyn vill ha in Aplasse inom sina väggar, så det är inte oväntat om han försöker med Apan. Han kommer att komplett misslyckas förstås och då kan han mycket lämpligt bli ansvarig när de åker ned i Allsvenskan och apekonomien raseras.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tufft liv i Apghanistan
Kommentera