Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1958500

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fin match än en gång av Anders Nilsson inatt då han räddade 35/37 skott och 94,6%, tycker dock att Torontos första mål ser lite billigt ut och Anders kan nog inte själv vara nöjd över det, man annars en riktigt stabil insats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Härligt! Jag hade t o m missat att det var match inatt men som du säger imponerande av Anders och nu blev han utsedd till matchens bäste spelare, första stjärna för andra gången i rad! Och det är fjärde gången han får den utmärkelsen nu i vår för Ottawas matcher, där de nu vunnit bara tio matcher på senaste tre månaderna - men varje gång har Anders Nilsson hållit spaden och alltså utsetts till matchens bäste spelare 40% av gångerna.

Undrar om talgdanken äntligen faller på plats för den snacksalige interimcoachen Crawford? Vi andra ser ett mönster här, lyckas han också upptäcka det?

Efter förra matchen och Eric Brännströms debut i NHL påstod jag att fr o m nu kommer Eric inte att spela i AHL igen men han skickades omedelbart ner igen. Ja, den som begriper sig på hur de resonerar i NHL är kunnig...
Kommentera