Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1958305

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
• Allsvensk final Riktiga AIK - Oskar
• SM-final DamPungen-Luleå
• SM-åttondel Läjkers-Öret

Tre matcher på två dagar med det gemensamt att matchzebrorna skämmer ut sig så att det stänker om det och blundar för utvisningar på hemmalaget men hittar tveksamma på bortalaget... och hyllas av hemmapubliken.

I första matchen vann bortalaget rättvist ändå. I andra matchen lyckas zebrorna blunda för en monstertackling som innebar att världens bäste back - som spelar i bortalaget - fick lämna matchen. Medan det matchstraff som förstås tacklaren skulle haft - tackling är INTE tillåtit i damhockey - blev inte av. Inte ens en utvisning!

Och i den andra matchen ligger zebrorna bakom samtliga hemma mål - två första genom att ta skitbilliga utvisningar på bortalaget varpå PP ger två mål och det tredje målet sedan zebrorna blundat för en utvisning på hemmaspelare, vilket leder till avgörande tredje mål.

Man mår så jävla illa av att värdelösa och fega zebror ska förstöra hockeyn på det viset och med tre viktiga matcher saboterade av skitzebror inom ett dygn har man bara lust att ge fan i hela sporten.

BLÄH!
Uppladdat:

450x300-images_60.jpegimages_60.jpeg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fin match än en gång av Anders Nilsson inatt då han räddade 35/37 skott och 94,6%, tycker dock att Torontos första mål ser lite billigt ut och Anders kan nog inte själv vara nöjd över det, man annars en riktigt stabil insats.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Se upp för apan nu i slutspelet! Går lösa rykten om att dom ska ha anlitat syskonen Höglund från bollnäs trakten i syfte att använda skallen i diverse match situationer istället för hugg o fäll..

Blir spännande att se om detta kan mildra det sekten lärt bygdens hjältar👍
Kommentera