Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1958248

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Så tråkigt. Bara fem minuters OT och dessutom vinner läjkrarna.

Tycker ju att Öret gjorde en ganska hygglig match, men att de dessutom hade aprunkarzebrorna från älvsbyboden mot sig och så är de så nära ändå, men förlorar hela matchen.

Till råga på allt avgör Läjkers sedan en läjk trippar - bakifrån åker på benet och fäller det öre som har puck i egen zon - och tar över puck varpå 3-2 sitter efter 5-10 sekunder.

Medan aprunkarzebrorna från älvsbyboden blundar...

Ja, det är ödets onani.


Jaja. Vi väntar på den feta damen innan vi vet. Men nu blir det än mer troligt att vi får läjkrarna i kvarten.

Allsvenska fortsättningsserien har börjat och vi har hemmaledning i samtliga matcher 1-0 men där hoppas vi att det blir motsatt resultat i samtliga matcher.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
• Allsvensk final Riktiga AIK - Oskar
• SM-final DamPungen-Luleå
• SM-åttondel Läjkers-Öret

Tre matcher på två dagar med det gemensamt att matchzebrorna skämmer ut sig så att det stänker om det och blundar för utvisningar på hemmalaget men hittar tveksamma på bortalaget... och hyllas av hemmapubliken.

I första matchen vann bortalaget rättvist ändå. I andra matchen lyckas zebrorna blunda för en monstertackling som innebar att världens bäste back - som spelar i bortalaget - fick lämna matchen. Medan det matchstraff som förstås tacklaren skulle haft - tackling är INTE tillåtit i damhockey - blev inte av. Inte ens en utvisning!

Och i den andra matchen ligger zebrorna bakom samtliga hemma mål - två första genom att ta skitbilliga utvisningar på bortalaget varpå PP ger två mål och det tredje målet sedan zebrorna blundat för en utvisning på hemmaspelare, vilket leder till avgörande tredje mål.

Man mår så jävla illa av att värdelösa och fega zebror ska förstöra hockeyn på det viset och med tre viktiga matcher saboterade av skitzebror inom ett dygn har man bara lust att ge fan i hela sporten.

BLÄH!
Uppladdat:

450x300-images_60.jpegimages_60.jpeg

Kommentera