Luleå HF

115801 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1959846

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Vilken härlig känsla du beskriver och det känns underbart att veta att du och många tusen norrbottningar ikväll kan se denna avgörande match på plats. Hoppas och tror att det blir som de två tidigare avgörande matcherna för SM mot DamPungen - Luleå Hockey är starkast och orkar hela vägen in i mål och vinner klart och tydligt:-)

DamPungen har verkligen givit kamp under finalserien och efter två första matcherna var det svårt att tro att Luleå Hockey skulle kunna komma igen och att vi skulle nå fram till denna avgörande match. Och det är intressant att notera att DamPungen spelare med 75% spelare som kommer från andra länder - vad tro vi att media skulle skrivit om saken om det varit Luleå Hockey som haft 75% utländska spelare i laget?

Men:

Hur ska något lag kunna slå ett lag med spelare som blir så lyckliga över viktiga vinster att de svimmar av lycka? :-)

Mycket har gjorts av Luleå Hockey på senare år som gjort klubben och hockeyn starkare och man är tacksam över att tillhöra en sådan fin förening. Men allra mest stolt blir man för att Luleå Hockey visar hela den svenska damhockeyn vägen in i en självklar framtid där även den andra halvan av mänskligheten får vara med och får ta del av satsningar och ambitioner på ett rättvist sätt! Ett föredöme, en ledstjärna, ett bjudande mönster inte bara för damhockey utan också för andra områden.

Det finns föreningar som har en s k värdegrund som de bara plockar fram när de gjort bort sig och då svarar på konkret kritik med att "vi har minsann en värdegrund, nu har vi inte tid diskutera sakfrågan längre".

Luleå Hockey snackar inte.
Luleå Hockey gör.

Och vi har all rätt att vara stolta och att glädjas över att vår egen förening går före och gör rätt.

Hoppas se världsmästarna Luleå Hockey ta ett ytterligare SM ikväll som fint bevis på vad all satsning kan ge:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Strax nedsläpp i Delfinen! På med TV2 nu vetja! Tack SVT för att ni bevakar elithockeyn för damer!
Kommentera