Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1959984

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf bedömde att DamPungen inte skulle orka och hålla ut i ända i en sista och avgörande match.

Luleå har ju gått framför i svensk damhockey och visat vägen och i år har vi lyckats ge alla våra damspelare möjlighet till att träna även på förmiddagar. Det betyder att våra spelare är starka och orkar.

Första gången vi spelade avgörande match om SM i Delfinen mot DamPungen vann vi med klara 4-1.

Andra gången vi spelade avgörande match om SM i Delfinen mot DamPungen vann vi med klara 5-1.

DansbandsWolf har varit på plats varje gång och vet vad som hänt och nu är han på plats igen och det ser ju ut att bli precis som DansbandsWolf sa. Just nu 5-1 och DamPungen får PP efter matchens första utvisning.

Men kommer inte åt oss. Det farligaste som hände under DamPungens PP var att Emma Nordin kom helt naken fri mot DamPungens vakt och försökte göra ett mål a la Limpan Omark, men tappade pucken.

Känns ganska lugnt när Luleå kan spexa så här:-)

Helt sjukt visar zebrorna ut en lulespelare till nu, utan att någon hänt. Det enda sätt man kan tolka detta på är att zebrorna vill ge lite nerv åt matchen.

Nio minuter kvar och kommentatorerna Chris och Maria Morth tycker att DamPungen ska ta vakten och köra 6 mot 4. Men det vågar inte Östling. Och lule spelar av boxen.

7 minuter kvar.

Nu är det bara avspelning inför utdelandet av den kvinnliga motsvarigheten till det som i Apschtaan heter "Le Mans".

Påminner om när Lennart Bergelin var Burken Borgs tränare och allt i allo och körde omkring Burken i Europa när de fick fel på SAABen i en liten byte i Frankrike. Varpå Bergelin klev fram till första hus, bakade på dörren, och till den som öppnade frågade "Do you have what we in Sweden kallar skiftnyckel?"
Kommentera