Luleå HF

115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1959990

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Matchen är över och nu kommer glädjetårarna och gludhjälmarna! Vi håller tummarna för att flickorna inte svimmar av lycka igen:-)

Rebecka Stenberg, vår egen produkt, som sedan tidigare förklarat att hon slutar efter säsongen gråter i TV, så härligt att se!

Sara Grahn intervjuas - överlycklig - "jag har fått tillbaka glädjen", "underbart att man uppskattas för det man gör", "en fantastisk glädje varje gång man kommer till hallen". Och det är härligt bevis för vad Luleå Hockey gjort för damerna och ett rejält underbetyg för hur Pölsan när Bengtzen hade ansvaret inte skötte Sara och Pölsans andra duktiga damhockeyspelare.

SDHL utdelar priser till säsongens bästa
målvakt: Sara Grahn, Luleå Hockey
back; Jenni Hirikoski, Luleå Hockey
forward: Emma Nordin, Luleå Hockey
MVP: Jenni Hirikoski, Luleå Hockey

Grattis till DamPungen som gjort en stark finalserie och länge såg ut som blivande vinnare men när Luleå Hockey gick upp till högsta nivå fanns det inget snack om saken.

I vilket fall - den här finalserien har inte bara varit en succé för Luleå Hockey utan också - tack vare båda lagen - en fantastisk reklam för svensk damhockey. Hoppas verkligen att så många som möjligt inklusive Mike F. fick se detta och förstå att damhockey är på riktigt!

VI ÄR SÅ STOLTA ÖVER VÅRA STÅLKVINNOR - FYRA SÄSONGER; FYRA SERIESEGRAR, TRE SVENSKA MÄSTERSKAP!

Lagkapten Jenni Hirikoski tar emot bucklan och höjer den inte utan åker fram till tvåmålsskytten idag, som avslutar sin karriär, och det blir Rebecca Stenberg som får lyfta bucklan.

Men blir helt stum av lycka.

TACK!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Stort grattis till tjejerna! Inget snack om vilka som har det bästa laget! 👏👏
Kommentera