Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1960342

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ha Ha 2-1, släkten rockar!

Man blir glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja ni är att gratulera och vilket underbart vackert mål dessutom! 1-1 och matchen står och råväger och då klämmer Einar till med ett sådant avgörande mål. Överljuvligt och satan-i-gatan så man hoppade här på den virtuella H-läktaren när han satte 2-1.

Intrycket efter match, när man dessutom hunnit samla sig lite, är övervägande positivt. Så hade jag inte trott att jag skulle tänka efter match, men så är det.

Kort sammanfattat har Läjkers ett mycket tätt försvar och till det jättefarlig offensiv genom Kiiskinen, Versteeg, Horak, Pesonen, Junttila, Shinnimin - men...såg någon dessa i kväll? Var det med, överhuvudtaget?

Luleå stängde nästan helt ner all offensiv från läjkrarnas sida och det var inte mycket de hade att komma med. Ett mål mäktade de med sedan de screenat bort den som skulle blockerat det, m,en det var det lilla.

När det gäller arbetat från deras försvar kämpade de och slet för att inte ge oss chanser, men känslan är att de hade svårt att hinna med snabba Luleå.

Sammantaget ägde Luleå spelet och Bulanhockeyn ägde Hallamhockeyn.

Det Läjkers försökte med var att försvara sig orent, över gränsen och hade domarna höjt nivån kunde de plockat ut läjkrar ganska ofta. Inkjlusive att läjkspelare var på många gånger efter avblåsning och försökte mucka gräl som vore de apor och sammantaget inser vi förstås att allt detta övergränsenagerande var ett försök att störa oss, att få Luleå ur rytmen.

De lyckades ju hygglihgt bra att hålla oss utanför slottet och var nöära att ta matchen till en oviss förlängning.

Innan DansbandsWolfvs släkting slog till och avgjorde hela skiten:-)

Får inte glömma att hylla Sondells vackra pass till Emil Larssons friläge och Emils suveräna skottfint som tvingade ned Fasth innan Emil passerade honom på sidan och vackert la in 1-0; ett mål som tvingade upp Läjkers och ändrade matchbilden.

Det ÄR viktigt att vinna första matchen och sätta mönstret för matchserien.

Och Luleå genomförde idag en prickfri match och det gav oss första vinsten och ett litet övertag inför fortsättningen.

Tack Luleå och Tack DansbandsWolf-Einar :-)
Kommentera