Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1961176

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det här är en bild på Växjös näringslivsprofil Anders Öman, som varit VD för Läjkers i flera år dock inte nu. Han har också varit en tung sponsor för läjkrarna.

Han har förstås gjort en fin insats. Trots att de sitter med pappersklappor på läktarna.

Men under andra perioden idag - när Luleå sätter 3-0 och Öman förstår att spelet är förlorat - twittrar han följande om Luleåklacken:

"Det Luleås klack skriker är fan i mig en skam för idrotten. Så fruktansvärt låg nivå och det visar på ett lag med stöd av fullständiga idioter. Vet att jag nu kommer bli påhoppad av Luleåfans, men det är det värt. Slödder och dåliga vinnare behöver inte hyllas. Idioter".

Samhall AM höll dock inte med om Ömannens påstående utan tyckte att klacken skött sig OK; han hade hört mycket värrerunt om i landet.

Alla vi som begriper hockey inser ju att det är Bulans hockey som ägt Samhall AM-hockeyn i tre matcher. Inte klacken. Men när en ledande företrädare kollapsar mentalt på det viset gör det oss starkare och Läjkers svagare.

Man tackar för hjälpen.

Anders Öman är faktiskt från Piteå, men flyttade till Växjö som sexåring.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hej kompis! hahah Dubbelhakans twitterinlägg är ju så jäkla bittert. Är han månne släkt med Dicken kanske? Av vad jag hörde så skrek de bara Chicken Shinnimen....är det verkligen värt att kalla flera tusen Luleåfans för idioter och slödder över? Det luktar dålig förlorare lång väg och fet jäkla ångest efter en tisdagsfylla från den där tjocksmocken. Fruktansvärt stabil insats mot Växjö där vi knappt gav dem en målchans. Tre väldigt stabila segrar mot Växjö men jag räknar absolut inte ut dem ännu. Det är ett lurigt lag jämfört med t.ex. Djurgården som är helt klappkasst och det gamla Skeå hade förnedrat dem enligt flera skolböcker men nu är Skeå ungefär lika farliga som en hamster mot en flodhäst.

Från det enda till det andra....det är länge sedan jag var delaktig i det här forumet men vad sjutton händer i Mordorforumet? Varför har Yoda monolog med sig själv där? Ser helt sjukt jäkla stört ut.
Kommentera