Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1961183

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hej kompis! hahah Dubbelhakans twitterinlägg är ju så jäkla bittert. Är han månne släkt med Dicken kanske? Av vad jag hörde så skrek de bara Chicken Shinnimen....är det verkligen värt att kalla flera tusen Luleåfans för idioter och slödder över? Det luktar dålig förlorare lång väg och fet jäkla ångest efter en tisdagsfylla från den där tjocksmocken. Fruktansvärt stabil insats mot Växjö där vi knappt gav dem en målchans. Tre väldigt stabila segrar mot Växjö men jag räknar absolut inte ut dem ännu. Det är ett lurigt lag jämfört med t.ex. Djurgården som är helt klappkasst och det gamla Skeå hade förnedrat dem enligt flera skolböcker men nu är Skeå ungefär lika farliga som en hamster mot en flodhäst.

Från det enda till det andra....det är länge sedan jag var delaktig i det här forumet men vad sjutton händer i Mordorforumet? Varför har Yoda monolog med sig själv där? Ser helt sjukt jäkla stört ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Tycker som du om hockeyn, visst är det underbart!

När det gäller apsidan har den alltid varit usel men nu har den utvecklats till entragedi. Apmonstrumet Ossian öser på med det ena skitsnacket värre än det andra och alla artiga svar plockar moderatorn-tanten bort och förklarar att ossians blir kvar, eftersom hon tolkar dem som "poesi".

Ossians inlägg hamnar helt i tomma luften och det hela är en parodi på ett diskuterande Forum.
Kommentera