Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1963247

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kvartsfinalerna har startat.

Till Scandal-i-Analium har förbundet skickat Älvsbybodenparet Björk-Öhlund och detta "habila" par är förstås en garanti för att Malmö är chanslösa idag.

På Hovet är det Wollfram-Harnebring. Apan kastar in mannekängen i målet, och man imponeras ju av hur Apan kastar fram och tillbaka mellan vakter. Mannekängen levererat hyggligt men blivit avtagen spaden och lille lindvall kommer in, står paralyserad och silar. "Kreativ" insats av Apan, som förstås får självförtroendet att växa hos vakterna. Vidare påstås det att psykbrytet lindström är med i aplaget, precis som det påståtts i de tidigare matcherna också. Men det måste vara något fel, för jag har då inte sett psykbrytet på isen någon av matcherna.

Apan börjar "som vanligt" står vid sargen och avlossar meningslöst skott efter skott och förklarar att "vå dominerar, dysenteriernas dysenteri, Hallelujah!"

0-0 efter halva första perioderna på Hovet och i Scandal-i-Analium.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
0-0 efter första perioderna; 4-5 i skott på Hovet, 8-8 i skott i Scandal-i-Analium.

På Hovet satsar Apan på att fulspela mot viktiga gårdare. I femtonde minuten kastar sig lille linus på linjen (sparkad misslyckad apa, återinköpt sedan Fläskberget och Aaltonen försvann) över Bemström för dubbelutvisning, strax därefter kastar sig den ilskne kvänen över Dicken, dubbelutvisning där med.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Jag hörde att apan legat på en skott(in) effektivitet på 3 %. Så med tanke på att Dif säkert lär göra ett eller två mål så måste väl apan skjuta en sisådär hundra skott på Reideborn för att ha en chans på vinst ikväll...
Kommentera