Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1963261

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat: Ja, de är extremt sämstigast på att skjuta mål, vilket med en apsanning förklaras med att de är bästigast som skjuter så mycket.

Apans matcher domineras av en enda spelidé. De bekväma primadonnorna stormar fram efter sarg. Att gå in i slottet är ju mer effektivt, om man vill måla, men de lata aporna vill inte dit eftersom de riskerar träffa på motståndare. När de väl kommit in i zonen efter sargen avlossar de skott mot mål som ibland träffar, men vakten har ju sett det hela tiden och har inga problem med att stå i vägen. Mål blir det inte, bara puck på vakt.

Hela hockey-Sverige inser ju varför. Näsans galna köpfest på bekväma primadonnor har gått helt åt helvete och de saknar fullständigt ett spel i mitten. Ta en sådan som Aaltonen - 35 matcher och 1 enda mål innan de sparkade honom. Nu spelar han i finska Liiga, och öser in mål och poäng i ett välkomponerat lag (och Apan betalar fortsatt del av Aaltonens lön i år och nästa år). Näsan fick ju sparken med ett halvt år kvar på kontraktet då han slösat bort Apans pengar och satt ett misslyckad lag på isen.

Men Apans hard core supportrar av Ossian-typ hajar ingenting alls utan tolkar de många skotten som att "Apan dominerar, CCCP-hockey, dysenteriernas dysenteri!".

Apan skulle helst önska att matcherna inte avgjordes genom gjorda mål utan avlossade skott. Allt medan hockeyintresserade i schtaan lagt av med att gå på "matcherna" då de inte vill se och skämmas över eländet.

Men ApPea meddelar att hockeyintresset är större än någonsin i schtaan, publikrekord efter publikrekord, sedan han räknat in tomma stolar som "åskådare" och skickat fakturan till kommunen som finansierar det hela genom de släckta julgranarna i hela norra Västerbotten...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Yodabarbro verkar ha kommit in i sitt esse. Nu är det bara sug o smörj för karln. Trycka saker i saker m.m. Om man låter så där så brukar det grunda sig i ett intresse för ämnet. Så nazism och dildos är förutom apan det som intresserar karln. Huvva. Fortfarande ett under att det får fortgå på apsidan. Finns det ingen övermoderator på stället som kan gå in och styra upp??
Kommentera