Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1964263

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Bästa informationen från SeMer - Skypeintervju med Olle, som förklarar att han naturligtvis kommer att lira i semifinalen, han är firsk.

HURRA!

Det var enormt viktigt.

Däremot hör jag inte vad det hade varit? Jag var TB-sjuk tyvärr, låter det som, men tuberkulos blir man ju inte frisk från så snabbt. TB? TV? "Febersjuk?" Nej, det är omöjligt att höra på hans småländska.

Men skit samma. Han blir med igen - FANTASTISKT BETYDELSEFULLT :-)
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tredje perioden nu och nu håller man tummarna för att gårdarna inte förlorar perioden och därmed vinner matchen, vinner kvartsfinalen och - framför allt - sparkar ut Apan från vår hockey denna säsong.

Fjällby-Davidsson-linan smäller in 1-3 på den fastfrusne mannekängen, som lagt sig till med lille lindvalls specialitet - att bli paralyserad.

Fint mål, men allvarligt talat; hade det varit på Lassi hade han inte haft några problem att rädda eftersom han läst det hela och snabbt kommit ut 0,5 meter vilket hade räckt. Man så har Lassi också fått vaktutbildning, till skillnad mot hur det går till hos Apan, där de tycker att det räcker med att instruera vakten "ta pucken!" samt komplettera med att lära ut några filmningar.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Toppen!!

3-1 😂😂😂🎉🎊
Kommentera