Luleå HF

108034 inlägg · 877 ämnen

Inlägg #1965117

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
lifesson: Hehe bra att du uppskattar träffsäkra ord som beskriver faktiska förhållanden ;)

Vad gäller faktabiten har mäster Sven utrett det hela: 4 matcher mot er denna säsong och 5 hjärnskador. Och dessutom att aftonbladets artikel kan användas som dasspapper ;P

Sen är det naturligtvis lite med glimten i ögat, måhända med ett korn av sanning, man skriver saker :)

Nåväl seriöst så ska jag vara den första att gratulera er om ni vinner renhårigt. Då kan jag rentav tänkas hålla på er i finalen. Men fuskar ni, filmar eller skallekrossar ja då måste du köpa att vi spyr vår galla ;)
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Håller med du. Om vi förlorar renhårigt kommer jag att gratulera dem. Om jag nu kan se det, från min subjektiva synvinkel. Faktum är att jag tror att jag de flesta gånger vi förlorat ett slutspel gratulerat vinnarna till rättvis vinst eller åtminstone acceptabelt flyt. Inte alla gånger, det har hänt att jag INTE accepterat förlorade slutspel. Men inte så ofta;-)
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Ja humor och glimten i ögat behövs. Annars blir det jobbigt att vara hockeysupporter. Det går ju upp och ner med resultaten. När jag var yngre mådde jag dåligt efter förluster. Men det är längesedan.

Svens fakta kunskaper tvivlar jag inte det minsta på. Det kunde jag snabbt konstatera när jag först började läsa och skriva här för några år sedan. Skrattade gott många gånger när jag läste här inne. Mycket humor. Tycker Yoda Marklund på SAIKs sida är himla kul också. Han och Sven har förgyllt tillvaron här på Hockeysnack för mig iallafall. Finns såklart fler bra folk här.

Luleå är bra i år. De är inte lätta att göra mål på. Samtidigt så är dem duktiga på att göra de mål som behövs för att vinna matcher. Tycker de är värda att gå hela vägen.
Fast jag hoppas ju på vinst för oss. Jo då jag tål spydd galla ;)
+3
Kommentera