Luleå HF

94937 inlägg · 866 ämnen

Inlägg #1966151

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Finns en annan variant, det är att man skrivit ner de investeringar man förra året gjorde i arenan (restaurangen var det väl). Det innebär att utbyggnaden inte varit lönsam och att man inte ser att den blir det heller. Men varför säger inte Pea det då? Istället pratar han om årskort och därigenom lägre publikintäkter. Det är en bättre tolkning ur klubbens perspektiv, läget blir inte lika pressat ur en likviditetssynvinkel eftersom det blir ett bokföringsmässigt negativt resultat. Pressen på spelarbudgeten blir mindre men det visar att investeringen var dålig vilket påverkar förmågan att skapa nya intäkter.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Osj02: många domedags profesior här! Men du glömmer en viktig aspekt att vi redan har varit på ruinens brant och även om vi tar en ordentlig förlust så kommer det att strypas ordentligt nästa säsong då vi har haft ett stort kapital det finns inte en chans att vi kommer balansera på knivens egg igen, Luleå där emot är i en tvärtom situation där man gått som tåget en hel säsong och luktar på ett guld och det triggar publiken bättre att komma Plus en miljardär som ligger i bakgrunden och står för sign on's och ev. klaver tramp 😀 njut nu medans det går bra! De vänder även för er en vacker dag
+1
Kommentera

Sv: Forum för Skellefteå AIK
Osj02: Tror du ligger nära sanningen där.

Och nu kommer verkligheten närmare Pea då den untuchable starke mannens fasad håller på att krackelera nu när det inte går att med kreativ bokföring och hitte på förklaringar dölja de röda siffrorna längre.

En tydlig indikation att Pea försöker smita ut bakvägen är att han sökt jobbet som chef för det nya Kulturhuset som är under uppförande. Dax att hoppa på nästa grej som är ”inne” just nu i Schtaaaaan när Apans glans har falnat.
Tror han är en sådan där personlighet som vill hoppa på och synas och sola sig i glansen vad det än gäller sport, kultur, politik what Ever.
+2
Kommentera