Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1967032

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja vad säger man.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Tack för bra länk och jag har fortsatt följt upp där och andra twitterkombnationer.

Grejen är den att discplinnämnden officiellt uttalat att medvetna slag med klubba på familjejuvelerna AUTOMATISKT SKA INNEBÄRA AVSTÄNGNING!

Det innebär att zebror och situationsrummet inte har något val utan konsekvent ska rapportera sådant till disciplinnämnden.

Att skita i det vore som skulle en polis eller åklagare hitta på egna lagar och skita i vad Sveriges Riksdag beslutat om och domstolar prejudicerande uttalat.

Men här har vi två situationer då vare sig zebrorna eller situationsrummet följt regelverket.

a. En Fulunda smäller klubban i juvelerna på Emil Larsson. Ingen rapport. Det drabbade ju "bara" Luleå.

b. Psykbrytet Lindström smäller klubban i juvelerna på Tedenby med sådan kraft att klubban nästan gåt sönder. Ingen rapport. Det kunde ju drabbat Sannys/swikegårds bastubadarkompis CryBert. Hårt pressad meddelar lärlingen att "det var inte tillräcklig kraft i slaget, tvärtemot vad disciplinnämnden prejudicerande förklarat ska gälla. Allt medan swikegård/sanny skrattar rått "hä, hä, den jocken, den jocken...".

Vilket kan ställas mot en tidigare situation då Luleås dåvarande spelare Bill Sweatt blev slagen och crosscheckad gång på gång med klubban av Fulundas backbuse oliverbohm och svarade med en liten hakning upp mot familjejuvelrna på denne.

Vilket SeMer visade upp - dvs bara Sweatts svar, inte provokationerna innan som zebrorna blundade för - i 10-20 slowmotion repriser och raaaaaasade och gav lärligen order att rapportera med följd att Sweatt stängdes av tre matcher och bötfälldes.

Men det drabbade ju "bara" Luleå...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Vidrigt borde var minst 3-5 matchers avstängning men samma sak här som mitt tidigare inlägg Disciplinnämnden har olika bedömningar på vilket lag det gäller
Kommentera