Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1967036

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Intressant analys du gjorde. Målet som VF gjorde var han solklart inne i målgården men i vårt fall sträckte målvakten ut sin handske utanför målgården. Det är ingen tvekan att SR gör olika bedömningar beroende på vem det gynnar eller drabbar. Jag tror att SR ihop med SHL´s ledning vill ha GBG mot Stockholm och då ändamålen helgar medlen för det är mer kommersiellt att de sk storstäderna möts.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Håller med du.

SeMer har konsekvent följt vad de anser ska styra och gälla - nämligen "marknaden" enligt deras bedömning av vad "marknaden" önskar och även om de numera är försiktiga att inte säga det öppet har de tidigare låtit tungan slinta och förklarat att "ingen bryr sig om vad som händer i småstäderna, vi prioriterar storstäderna".

Enligt deras "bedömning" är det alltså fullt relevant att önska/påverka/styra så att det helst blir lag från Stockholm och Göteborg inblandade. Mer folk på läktarna, enklare logistik för SeMer och allt annat viktigt.

Vi, som lyfter frågan om sportslig rättvisa skrattar de ut med sidokommentaren att "Ojdå, vi är ledsna, vi ska gråta hela vägen till banken"...."
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Svanru: Klart dom vill ha storstadslagen i final. Jag börjar tappa lite intresset för SHL pga det känns som att mycket från domarhåll och situationsrum är subjektivt, inkompetent och vänskapskorrumperat. Tex Lärking han har varit kass år efter år och ändå sitter han kvar?!?

Tror dock att ni är för starka i år och att ulvfarna tar guldet till stort förtret för sr etc.
Kommentera