Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1968204

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Då ska vi till Scandal-i-Analium och innan match är vi mycket spända på att se vilka zebror som ska ta hand om detta. Jag håller tummarna för att Nord är kvar eftersom det kommer att innebära chans för att zebrorna inte blåser sönder matchen samt att han får följa upp prestationen från i söndags då han definitivt inte var hemmabetonad och nu förstås vet att de misslyckades genom att godkänna 0-1 för Fulunda och vägra videogranska.

Men jag ger väl mig fan på att det blir FriSören-Wolfram i stället; sönderblåst efter "hjälp" från hemmapublik och Fulunda-avlönat matchsekretariat.

Såvitt jag vet kommer Luleå utan skador och man får väl vara tacksam om Fulunda inte hjärnskakade någon Luleåspelare i söndags - även om jag själv undrar om Erik Gustafsson verkligen klarade sig efter Joels fula slag.

Och så håller vi tummarna för att fulundorna denna gång klarar av att hålla sig ifrån att klippa till i ansikten och på pungkulor på Luleås spelare som senast. Och om de skulle fortsätta det fulspelet att zebrorna iaf törs besluta om korrekta bestraffningar för alla sådana överfall.

Fulundorna kommer väl med sina vanliga spelare, bland vilka de köpt in sådana som utbildats av Luleå Hockey t ex Johan Gustafsson, Anders Grönberg, Linus Nässén, Simon Hjalmarsson och Luleåbacken Jonathan Sigalet vars karriär tack-och-lov kunde fortsätta efter det extremt fula överfallet han åkte på av Fläskberget under en match Luleå-Apan. Ja, Samuel Fagemos farsa spelade ju också i Luleå. Och de har ju en Emanuelsson, som påstås vara sydbottning men det är säkert fel - vi vet ju att alla Emanuels söner vill spela för Luleå.
Kommentera