Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1968301

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Damkronorna torskar mot Japan och flyttas ned till B-gruppen för VM. Vilka är skyldiga? Är det kanske spelarna eller förbundskaptenen?

NEJ!

De skyldiga visas upp på bild nedan. Till höger stenåldersgubben PorkaBork som utan att någon stoppade honom krossade svensk damhockey under FEM ÅR då han med oinskränkt makt körde sin vanliga skit av typen utsätta spelare för kränkande och meningslös behandling, sparka de allra bästa spelarna för att med dessa som exempel tvinga övriga att hålla käft och lyda alla hans idiotiska påhitt, och därefter påbjuda en hockey som inte dög alls. Sålunda utmobbade medan gubbana i ledningen låtsades som ingenting och svek damhockeyspelarna lade ett flertal av Sveriges allra bästa spelare av hockeyn.

PorkaBorkens damkronor gjorde förstås fiasko i OS - PorkaBorken hade lovat att man skulle slåss om Gludet, men damkronorna fick spela bottenfinal.

Efter OS beslutade SOK att dra in allt stöd och alla som vet något om damhockey förstår att det ytterligare sänkte förutsättningarna för att damkronorna skulle hänga med.

Slutligen nyss fick den nye förbundskaptenen 15-20 minuter på sig (lätt överdrivet) för att få ihop ettt fungerande lag.

Men VEM kunde vara så urbota dum att ge PorkaBorken den makten? Var det hockeyförbundet, var det PorkaBorkens chef där?

Nej. Hockeyförbundet blev tämligen överkörda eftersom SOK - som stod för den väsentliga delen av finansieringen av damkronorna - krävde att fr o m nu tar PorkaBork över.

Och i SOK var det en enda gubbe som beslutade allt detta. Nämligen han till vänster på bilden. Peter Reinebo. En f d korgbollscoach som ansåg sig veta bättre än alla andra och beslutade att "nu ska vi få käft på fruntimren, nu sätter vi PorkaBork att peka med hela handen!". Varpå damkronorna krossades under fem års tid med PorkaBork som krossare, och konsekvenserna kommer att leva kvar i år framöver.

Beklagar att inte #metoo kompletterades med #tystnad.korgbollscoach. eller något.

Nej. Det var inte någon spelares eller ledares fel att damkronorna åkte ned i B-gruppen idag. Det var nedanstående två dinosaurer. I första hand den till vänster och därefter hans lydiga redskap till höger.

FY FAN!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Boorks inställning var att ingen spelare skulle ha attityd och ledande spelare skulle inse att de var "ingenting"
Nu har han fått sin vilja igenom.
Landslaget är ingenting...
Kommentera