Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1969170

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
0-3 i matcher och det hade varit över.

1-2 och vi har liiiite hopp.

Framför allt efter den match Luleå levererade idag. Kan vi fortsätta så är vi INTE borträknade.

40-20 i skott och dominans matchen igenom. Mattsson fortsätter att storspela i Fulundamålet och liknar Victor Fasth när han är som bäst på så sätt att han klistrar allt och ger inga returer. Men Luleå tappade inte utan fortsatta och fortsatte och till slut kom slumppucken som Connolly säkert lyfte in till 1-1.

Och sedan 2-1-målet och minuten av spel innan det:-) Det är en sekvens som jag kan se igen och igen och igen.

Faktum är att jag innan semin hade trott att Luleå kunde äga matcher mot Fulunda som vi gjorde idag, men jag hade trott med ett helt annat spel. Med säkert försvarsspel som höll Fulunda ute och genom att utnyttja när vi kunde vända och gå till snabba motangrepp.

Det har ju inte fungerat. Luleå har INTE kunnat hålla Fulunda borta från chanser när de fått ha puck och spel.

Men idag gick vi framåt. Och det malde till slut ned Fulunda.

Vad betyder det här för fortsättningen?

Ja, till att börja med tror jag inte att vi kommer att se lojalitet hos Luleå längre.Nu vet alla vad som behövs och nu kan man jaga på.

Hur kommer Fulunda att svara?

Ja, det vete fan om de inte hemfaller till den huvudjakt de under säsongen gjort sig kända för, men som vi sluppit i semifinalen. I vilket fall är det pinsamt att se hur Fulunda idag tilläts att med nävarna sänka alla Luleåspelare i närheten av Fulundamålet och om inte zebrorna beslutar sig för att stoppa det jävla fulspelet blir det svårt.

I vilket fall: 1-2 isf 0-3 är en j-a skillnad. Speciellt efter Luleås strålande insats gubbe för gubbe och därmed hela laget idag.

Just nu är jag inte helt uppgiven.

Kanske...
Kommentera