Luleå HF

115692 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1969401

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
När vi ändå är inne på Apan.

Ossianmonstrumet har ju för vana att snacka skit om Luleå hela tiden. Och då talar jag verkligen SKIT i form av lägner, påhitt, hån och hat vars motiv och relevans ingen förstår.

Bl a har han hämtat upp en tragedi i en liten by vid norska kusten, 60 mil från Luleå, ovh med den som obegripligt vapen sitter monstret och anklagar Luleå Hockey! Ja, sådana verklighetsuppfattningar har ju en närmast hallucinatorisk, psykotisk valör och helt berättigat undrar man hur nära kontakt han har med den psykiatriska vården.

Okunniga bedömare tror att man på Luleåsidan är "lika delaktig i skikastningen" och sant är att vi bevakar Apan och inte drar oss för att lyfta fram besvärande omständigheter avseende denna Apa.

Men det är en j-a skillnad, eftersom det som skrivs om Apan här väsentligen är FAKTA. Som på intet sätt kan jämföras med den skit ossianmonstrumet dräller ut som en diarrésjuk bebis.

Ett av ossianmonstrumets mest förekommande hittepå-påhopp är att Apan lirar med ett lag, dominerat av spelare från blygden, medan han skäller Luleå och andra lag för att vara "köpelag".

Sanningen är ju den att Apan under året lirat med 85% äkta köpespelare, och bara några enstaka undermåliga tillskott från den s k blygden.

När ossianmonstrumet pekar på Luleå drar han sig inte för att peka ut pojkar uppväxta i Luleå, spelande för Luleå hela eller i stort sett hela sin karriär som köpespelare. Den typen av skit kommer han med.

Det här med "blygden" kan diskuteras. När kommunsammanslagningarna genomförts på fr a 60-talet blev konsekvensen att Skellefteå - som kom att utgöra hela norra halvan av Västerbotten plötsligt var Norrlands allra största stad såväl till antal innevånare som geografiskt!

Det är bakgrunden när skitstöveln idisslar sina köpespelarattacker som en grammofonskiva som hakat upp sig.

Se på bilden under detta inlägg.

Så litet är Luleå geografiskt och anledningen är att Luleå formellt inte kan växa geografiskt, eftersom Piteå, Boden och Kalix kommungränser inte kan flyttas. Men verkligheten är förstås den att dessa platser i praktiken hör ihop och formerar en tätortsbildning vid Norrbottenskusten. Massor av våra spelare kommer från denna tätortsbildning och är naturligtvis egna spelare. Hur mycket det än sitter ett j-a apmonstrum i Västsverige och hittar på det ena och det andra, baserat på hans hallucinatoriska verklighetsuppfattning.

I samma anda har Luleå ALLTID verkat som hela Norrbottenslag. Så ser vi oss, så uppfattas vi och så arbetar vi.

Och vi skiter högaktningsfullt om det sitter en förljugen Apa nere i apschtaan och mest tycks koncentrera sig på att hata Umeå, hata Luleå och hata hela världen.



När vi ändå talar Apa och köpespelare kompletterar vi bilden med ytterligare fakta:

Vilket vi följer upp med att presentera vilka BYGDENS HJÄLTAR som ingick i det lag som tog köpelagens KÖPELAG Apan till Elitserien 2006: skammens lista:

1. Köpespelare från USA, Mark Busenberg
2. Köpespelare från USA, Brett Harkins
3. Köpespelare från USA, Jeremiah McCarthy
4. Köpespelare från Tjeckien, Libor Prochazka
5. Köpespelare från Tjeckien, Daniel Branda
6. Köpespelare från Österrike, Daniel Welser
7. Köpespelare från Kiruna, Andreas Hadelöv
8. Köpespelare från Kiruna, Fredrik Krekula
9. Köpespelare från Boden, Johan Norberg
10. Köpespelare från Boden, Fredrik Öberg
11. Köpespelare från Arvidsjaur, Fredrik Lindgren
12. Köpespelare från Umeå, Per-Anton Lundström
13. Köpespelare från Umeå, Daniel Sondell
14. Köpespelare från Örnsköldsvik, Magnus Wernblom
15. Köpespelare från Örnsköldsvik, Anders Söderberg
16. Köpespelare från Örnsköldsvik, Fredrik Bergquist
17. Köpespelare från Gävle, Patrik Rönnqvist
18. Köpespelare från Stockholm, Nicklas Dahlberg
19. Köpespelare från Stockholm, Andreas Falk
20. Köpespelare från Stockholm, Andreas Paulsson
21. Köpespelare från Stockholm, Johan Åkerman
22. Köpespelare från Arboga, Mikael Bohman
23. Köpespelare från Mariestad, Per Helmersson
24. Köpespelare från Nybro, Pontus Petterström

25. Bygdenspelare, Mikael Petterson*
26. Bygdenspelare, Mikael Brancalion*
27. Bygdenspelare, Alexander Sundqvist*
28. Bygdenspelare, Johan Ramstedt**
29. Bygdenspelare, Thomas Larsson**
*Sparkades direkt, fick inte följa med till Elitserien, ersattes av köpespelare.
**Sparkades efter någon säsong, i 20-23-årsåldern, ersattes av köpespelare.

Efter att ha kontrollerat igenom med vilka spelare Apan lirade i den kvalserie då de gick upp, finner man att det hade i genomsnitt med 1,0 spelare från blygden/match; som regel Ramstedt. De avancerade alltså till Elitserien med ett lag som bestod av 95% KÖPESPELARE!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och de enstaka, som fortfarande påstår att "det är samma pajkastning mot varandra från Luleås och Apans sidor", uppmanas fundera på hockeyrelevans och faktainnehåll genom att jämföra analysen av Apans köpespelarsnack i inlägget under, med nedanstående "komposition" som ossianmonstrumet nyss klistrat in på ett Forum för ishockey...
Uppladdat:

450x300-bild_15.jpgbild_15.jpg

Kommentera