Luleå HF

88906 inlägg · 862 ämnen

Inlägg #1970290

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Du kanske har rätt, själv tycker jag att han skulle avstått från det sista momentet. Så brukade man mula ett ansikte i snö, men...

Iofs tackar man ju för att några spelare blir så förbannade av att bli utspelade att de manglar motståndare, fast hade gärna sett snyggare manglingar. Tycker Bulan kan ge Engsund - som tacklar bäst - att dela ut en per byte.

Jaja. Nu lämnar jag matchen. Ha det bra!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: I Wermland heter det kryna inte mula :)
Tack för i år och en mycket bra säsong. Ni är Sveriges näst bästa lag bara pga målskillnaden (vilket var bara tur från vår sida). Nu inväntar vi bara morgondagen då SeMer och hockeyeliten ser till att Frölunda får sin efterlängtade motståndare oavsett vad den sk golfexperten från ett av bottenlagen tror att det inte är fixat vilket det naturligtvis är. Skulle miraklet inträffa att vi vinner trots flera bortdömda mål eller liknande vilket förmodligen inte händer får jag flytta min egen golfaktivitet några dagar till.
Och tack Sven och övriga Lule fans för en ännu trevlig säsong med ert stora kunnande även om jag tycker att ert motstånd mot SAIK inte behövs längre då de fixar det alldeles själva :) dvs direkt ner i allsvenskan.
Ha en bra sommar och det kommer vi ha efter morgondagen
+2
Kommentera