Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1971874

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Kloka tankar. Det ska bli spännande att se hur Bulan arbetar fram nya linor med dessa tillskott. I år lossnade det ju riktigt bra för Kovacs och Olle medan Emil stampade fast lite jämfört med i fjol och Connolly arbetade på men inte samma produktion andra halvan av serien och pojkarna Emanuelsson går bra ett tag, sedan svårare att få till det och så vidare. Med dessa starka finska spelare och Brännström får han fler verktyg att laborera med och det ser vi fram emot:-) Kul också om the Gun Gunler kan slå igenom.

Och håller med om Berguven. Vi vet ganska säkert vad han kan och tror att han sammanförd med Lassi kan bli ännu starkare. Pojkarna kommer att fungera utmärkt tillsammans och i samverkan med Luleås försvar. Gissar på lite mer jämnt fördelad med spadarna ungefär som när vi hade Berguven med Anders Nilsson och JG och så får den som går bäst så småningom huvudansvaret. Gissningsvis blir det Lassi men det ger sig. Känns jäkligt tryggt dessutom att ha två säkra så riskerar vi inte förlora allt, skulle ettan skadas.

Ja en rejäl back med ett kanonskott för PP vore mums!

Jag känner mig också som Apvän, även om jag lyfter fram och beskriver generande fakta om Apan. Mmm, kanske Forssell visar sig fungera utmärkt och räddar Apan nu. När de nu lyckas plocka hem gissningsvis tillräckligt dugliga komplementspelare sedan de sparkat CryBert finns ju chansen. Men du har rätt - skulle han inte lyckas sparka Fläskberget lär det inte finnas mycket att hoppas på.
Kommentera