Luleå HF

115642 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1972523

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja, instämmer med du! Det är bra saker som händer kring LHF nu. Hoppas man kan fortsätta utveckla ljus- och ljud, vi väntar ju på att få se det där som ska följa spelare som t.ex gör mål.
Nåväl, en balanserad och kompetent organisation ger långsiktiga resultat. Nu får grabbarna i lugn och ro träna bra i sommar. Det är däremot en konstig känsla att Silly är över redan i april, laget ser starkt ut och att vi har lyckats med att få kontinuitet, det är vi inte bortskämda med. Man får passa på att vara glad!

Sen närmar sig bokslutstider, spännande tider för oss men på vissa håll kanske mer en nagelbitare. Vad månde ske i Schtaaan, idag en intressantare fråga än att följa vårt Luleå. Hur blir det med #21, får tränarna sällskap i båset av det nytänkande skeå-oraklet Anders ”vem är det” Karlsson, hittar man nåt pulver i HA eller i Frankrike som man kan spetsa laget med, har man råd med fika på bussresorna till Göteborg och Malmö nästa år, får man någon publik eller blir det som vanligt? Frågorna hopar sig men svaren är få.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Och spikarna fortsätter att slås in i Apkistan.

"Aphockeyn" har ju byggt på principen att Möller och psykbrytet Lindström ska ha samtliga chanser, dvs tjingpax på PP och sådant, men resultatet har bara blivit att laget slår rekord på meningslösa långskott och uppvisar sämsta effektivitet när det gäller mål per skott. Möller försökte ju skärpa till sig under våren men är ack, så ensam, samtidigt som psykbrytet själv inte ids hjälpa till utan kräver att bli serverad puck i närlägen utan motståndare som besvärar.

Senast den där aplinan fungerade var ju när de hade Axel Holmström som center och nu har förstås apor i gemen drömt våda drömmar om en återkomst.

Och återkomsten är nu klar! Axel kommer hem till Sverige igen!

Men till HV (länk).

Ytterligare en, som inte vill tillbaka till sekten igen. Trots att de sparkat CryBert för att locka spelare.

Var inte ledsna, apor. Ni fick inte Axel Holmström, men ni fick ju lille linus på linjen lindström. Han, som sparkades under säsongen, men fick återvända när Apan började sparka de meningslösa bekväma primadonnorna och Fläskberget autoskadade sig efter ett våldsamt påhopp han inte hade kapacitet att utföra. Och när lille linus på linjen - som kapitalt misslyckats i Apan innan dess - köptes in igen belönades han med ett flerårigt kontrakt, som plåster på såren.

Vem behöver Axel Holmström, när man har lille linus på linjen lindström?
Kommentera