Luleå HF

95747 inlägg · 866 ämnen

Inlägg #1972572

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: kanske till och med så att shl är en bättre liga trots att den aldrig varit så dålig som i år? 😉 Fast i år var den väl kanon, beroende på vem man frågar 😁😁👍
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Vad säger du förresten om att Axel Holmström nu valt HV?

När det gäller apmonstrumen vet man redan att INNAN Axel sa nej till Apan förklarade de att han skulle få fart på Möller-psykbrytet igen var Axel mer eller mindre landets överlägsne bäste center men EFTER det att han nekat till Apan är han långsam, misslyckad och en reject Apan valde att slippa.

Ungefär som när Martin Lundberg valde Läjkers. INNAN var han stor och stark, tuff ledare som skulle krossa motståndare men EFTER var han en onödig sarggnuggare. Ungefär samma imponerande tankelappsvängar som gällt för Johan Forsberg, Lucas Wallmark, Petter Emanuelsson, Arvid Lundberg, Tim med flera med flera....:-)
+3
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: När man frågar sig om SHL är dålig, enligt media, är det bara att kolla om Luleå ligger högt upp i tabellen. Ligger vi högt, anser media att "SHL är sämre än någonsin".

Men om du syftade till JMA, och menar att hans succé i Liiga beror på att Liiga är så svag, håller jag nog inte med dig. Däremot är Liiga stängd och lagen kan någorlunda skita i exakt hur det går men prioritera att ha kul och vara underhållande. Det betyder att de inte riktigt bryr sig i att ha ett sammanhållet lag där alla deltar i försvar och anfall, vilket är ambitionen för i stort sett alla lag i svensk elit numera - sedan Rönken visade vägen. I stället kör man i Liiga full fart framåt och låter försvaret bli mer lidande. Lite gammaldags hockey, skulle man kunna säga, och lite av vad Apan skulle vilja uppnå men misslyckas. Bl a eftersom man inte längre har de spelare som behövs men framför allt pga att de blir chanslösa mot alla andra svenska lag som lirar Rönkenhockey:-)
Kommentera