Luleå HF

92716 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1972574

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Vad säger du förresten om att Axel Holmström nu valt HV?

När det gäller apmonstrumen vet man redan att INNAN Axel sa nej till Apan förklarade de att han skulle få fart på Möller-psykbrytet igen var Axel mer eller mindre landets överlägsne bäste center men EFTER det att han nekat till Apan är han långsam, misslyckad och en reject Apan valde att slippa.

Ungefär som när Martin Lundberg valde Läjkers. INNAN var han stor och stark, tuff ledare som skulle krossa motståndare men EFTER var han en onödig sarggnuggare. Ungefär samma imponerande tankelappsvängar som gällt för Johan Forsberg, Lucas Wallmark, Petter Emanuelsson, Arvid Lundberg, Tim med flera med flera....:-)
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag tycker att grabben ska lira där det känns bäst för honom och de är klart jag gärna hade sett honom hos oss men i vilket fall så hoppas jag att det går bra för han, han kommer ju tillbaka med lite stukat självförtroende och han kan absolut göra HV till ett bättre lag, ang. Aaltonen så är det förstås både skönt och en lättnad för honom att få göra poäng och med tanke på hur besviken han var på sig själv när han inte fick det att lossna hos oss så är jag glad för honom, jag var kluven när han lämnade oss men jag förstår också att det kanske var bäst för båda parterna.

Spelare kommer och går och där är ni lika drabbade som oss, och många går dit det betalas bäst, karriären är kort och det finns nog inte riktigt samma klubbkänsla idag som det var för typ 20 åresen. ser fram emot nästa säsong och ibland kan det vara bra att ta nåt steg bakåt för att bli bättre.

Man kan inte leva på gamla meriter och med tanke på eran fantastiska säsong med abrupt slut har nog även ni lärt en läxa för att ta nästa steg men det återstår att se :)
+1
Kommentera