Luleå HF

92652 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1972747

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Ni är vår ledstjärna! Lyfter du på vår symbol stålmannen kommer du att finna en löv och en svartgul sköld i hemlighet därunder!
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tog en klädnypa för näsan och tittade in i Apboken. Där har det ju varit befriande och trevligt tyst en längre tid, eftersom det är svårt för de båda apmonstrumen att håna och hata på och förklara hur usla alla andra är, när Apan kollapsat på alla fronter inför öppen ridå.

Senast var det hockey-Einstein från Göteborg som skrev "Var rädd om barnen. Skulle inte lämna mina barn i närheten av de lulesamiska leastadianerna, det är en sak som är säker. Man får en olustig känsla när man ser att Qatar har pojk och flicklag, det är hemskt."

Och det följer tanten upp med att om Luleåboken påstå att "Det är där lögnerna och hatet föds."

Hon menar alltså att de ljuger och hatar eftersom de blir så galna när de i vår bok läser om hur bra det går för oss:-)

Vi delar förstaplatsen i SHL, vi går till semifinal, vi går i vinst efter säsongen, ett koppel starka spelare väljer att söka sig till Luleå, våra damer vinner SDHL, vinner SM och vinner världsmästerskapet.

Och därför sitter hatbrottslingen i Göteborg och ljuger om Luleå Hockey, baserat på vad som hänt i en lite kustby i Norge?

Ja, det är ju logiskt? Aplogik när den är som bäst.
+2
Kommentera