Luleå HF

91011 inlägg · 863 ämnen

Inlägg #1972750

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tog en klädnypa för näsan och tittade in i Apboken. Där har det ju varit befriande och trevligt tyst en längre tid, eftersom det är svårt för de båda apmonstrumen att håna och hata på och förklara hur usla alla andra är, när Apan kollapsat på alla fronter inför öppen ridå.

Senast var det hockey-Einstein från Göteborg som skrev "Var rädd om barnen. Skulle inte lämna mina barn i närheten av de lulesamiska leastadianerna, det är en sak som är säker. Man får en olustig känsla när man ser att Qatar har pojk och flicklag, det är hemskt."

Och det följer tanten upp med att om Luleåboken påstå att "Det är där lögnerna och hatet föds."

Hon menar alltså att de ljuger och hatar eftersom de blir så galna när de i vår bok läser om hur bra det går för oss:-)

Vi delar förstaplatsen i SHL, vi går till semifinal, vi går i vinst efter säsongen, ett koppel starka spelare väljer att söka sig till Luleå, våra damer vinner SDHL, vinner SM och vinner världsmästerskapet.

Och därför sitter hatbrottslingen i Göteborg och ljuger om Luleå Hockey, baserat på vad som hänt i en lite kustby i Norge?

Ja, det är ju logiskt? Aplogik när den är som bäst.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi är förstås nyfikna på hur Apan nu ska hantera kollapsen på alla fronter, inte minst med tanke på att de snart blir tvungna erkänna att miljonrullningen fortsatt under Näsans vilda köpfester och de kommer att ha torskat >30 miljoner på tre år.

Hur tänker apsupportrarna?

Ja, inte kan man gå in på apsidan för att få reda på det. Där sitter en sedan månader begravd i pedofila fantasier medan den andra - den riktige tungviktaren när det gäller tänkandet - "misstänker att laget är mentalt nedtränat".

Men på apkraft får man facit. Här vad de skriver senaste veckorna:

Surrade med mrmadhawk ang Omark, han sa det är 100% säkert att Omark inte kommer till skellefteå. Om han kommer tillbaka är det Luleå. Ja bara titta på hans stats.Satan vad han levererar

Sportchefen Niclas Lundkvist lämnar en liten dörr öppen för Jimmie Ericsson, Bud Holloway och Tim Söderlund. ”Vi har valt att vara avvaktande när det gäller dem”, säger Lundkvist till Norran.

Öppen dörr
Jimmie Ericsson, 39 år, kom till AIK 2002. Han har varit lagkapten och en av lagets viktigaste spelare i över ett decennium nu. Han skadades allvarligt i hälsenan tidigare den här säsongen.

Men AIK:s sportsliga ledning har ännu inte fattat beslut kring fortsättning. Ericsson har inte heller aviserat hur han funderar.

Den laguppställningen ser ju inte direkt skräckinjagande ut...

riktigt tunt. Det behövs spets!!!

Blir säsongen 2019-2020 säsongen då Skellefteå AIK åkte ur?
Man blir orolig då man ser laguppställningen.
Speciellt då målvaktssidan som jag har förtvivlat svårt att acceptera

Någon som vet vart Hållander tar vägen? Det skulle vara en väldigt bra värvning

Blir Luleå.

Jaha,Hållander till Lulä alltså,grymt lag dom får

Fan så vass Mustonen är,vet att vi fått han om vi inte velat så förbannad,så då skrev han på för Frölunda.Många vi slarvat bort,Höglander ska vi inte ens prata om...

Blir det kamp kring sträcken och AIK sitter med en främlingslegion som bara funderar på nästa klubb blir det inte roligt.

Skulle Tim Söderlund spela för emblemet på bröstet?

Lundberg och Burström är ju också spelare som inte direkt brytt sig om klubbemblem heller när det är dags att förhandla.

Nåja, vi får se vem som får rätt i slutändan, men jag tror AIK kan vara nästa säsongs TIK med det här laget.

Det som fattas är juniorer i parti och minut som står i kö och bara vill upp.

Martin förlänger ett år med Växjö.

He's dead to me.

Det är väl ganska väntat att värvningarna består av unga spelare och gamla bekanta. Vi värvade (igen!) en GM och sportchef utan tidigare erfarenhet, vilket innebär att de har en ganska lång startsträcka. Jag förespråkade kraftigt att ta någon som innehaft positionen då denne redan har gjort sina läroår någon annanstans och kommer med ett kontaktnät och en bredare koll på marknaden.

Vi kommer att få leva ett bra tag med följderna av hans undermåliga arbete de senaste åren. Det är otroligt synd att vi inte kan locka till oss en spelare som Hållander. Han hade varit perfekt i en andrafemma och varit otroligt mycket bang-for-the-buck.

Ossian: Mustonen, Movevare, Höglander, Einar Emanuelsson, Petter Emanuelsson, Lars Bryggman etc hade inte vart så dumma spelare att ha.

Fröden är inte någon färdig spelare. Han har aldrig tidigare spelat i AIK, utan lirat i Solna. (!)

Varför inte Jimmie som tredje länk i tränartrojkan.

Vad sades på avslutningsträffen gällande ekonomin? Har bara hört ,utan närmare specificering, att Peas och Billings framträdande inte direkt var högklassigt.

PeA verkade lite trött å kanske lite disträ.
PeA varnade för att ekonomin som alla redan vet är loppbiten. Det var inte någon överhängande fara, men allt skulle hädanefter nagelfaras vad gäller utgifter.
Huvudspåret var att Skellefteborna måste gå på hockey igen. Hur det skulle gå till fanns däremot inget svar på. Tycker han lät lite uppgiven faktiskt. Kanske redan är halvvägs på det nya jobbet.

Vem blir det som tillkommer till tränartrion?

Ante Karlsson FBK, gammal polare till Tommy och utan jobb efter säsongen

Tänker främst på att Ante verkar bli Berts ersättare. Känns sådär tycker jag. Blir nog en mellanmjölk säsong tror jag.

Så ja då var axel presenterad för hv71. Nog kan Axel bli en riktigt bra spelare. Absolut, gillar honom starkt och det känns bittert att se honom i ett annat SHL-lag.

Gillar inte att han skrev på för hiv71. Känns som att det är många som inte har trivts i Skellefteå eller har jag fel ?
Känns alltid lite surt se gamla AIK:are i andra lag.

KOMMENTAR: Jag tycker ju att de riktiga apsupportrarna tänker som vi när det gäller Apan. Men tanten på apsidan karakteriserar det vi skriver om Apan som "hat och lögn".

Följdaktligen är det vad tanten tänker om de riktiga apsupportrarna: "de hatar och ljuger".

Nej, tanten. Så illa är det inte. Det är riktiga supportrarna, även om de råkar hålla på Apan.

De som hatar och ljuger är tvenne apmonstrum på snackets apsida.
+3
Kommentera