Luleå HF

91931 inlägg · 864 ämnen

Inlägg #1972754

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vi är förstås nyfikna på hur Apan nu ska hantera kollapsen på alla fronter, inte minst med tanke på att de snart blir tvungna erkänna att miljonrullningen fortsatt under Näsans vilda köpfester och de kommer att ha torskat >30 miljoner på tre år.

Hur tänker apsupportrarna?

Ja, inte kan man gå in på apsidan för att få reda på det. Där sitter en sedan månader begravd i pedofila fantasier medan den andra - den riktige tungviktaren när det gäller tänkandet - "misstänker att laget är mentalt nedtränat".

Men på apkraft får man facit. Här vad de skriver senaste veckorna:

Surrade med mrmadhawk ang Omark, han sa det är 100% säkert att Omark inte kommer till skellefteå. Om han kommer tillbaka är det Luleå. Ja bara titta på hans stats.Satan vad han levererar

Sportchefen Niclas Lundkvist lämnar en liten dörr öppen för Jimmie Ericsson, Bud Holloway och Tim Söderlund. ”Vi har valt att vara avvaktande när det gäller dem”, säger Lundkvist till Norran.

Öppen dörr
Jimmie Ericsson, 39 år, kom till AIK 2002. Han har varit lagkapten och en av lagets viktigaste spelare i över ett decennium nu. Han skadades allvarligt i hälsenan tidigare den här säsongen.

Men AIK:s sportsliga ledning har ännu inte fattat beslut kring fortsättning. Ericsson har inte heller aviserat hur han funderar.

Den laguppställningen ser ju inte direkt skräckinjagande ut...

riktigt tunt. Det behövs spets!!!

Blir säsongen 2019-2020 säsongen då Skellefteå AIK åkte ur?
Man blir orolig då man ser laguppställningen.
Speciellt då målvaktssidan som jag har förtvivlat svårt att acceptera

Någon som vet vart Hållander tar vägen? Det skulle vara en väldigt bra värvning

Blir Luleå.

Jaha,Hållander till Lulä alltså,grymt lag dom får

Fan så vass Mustonen är,vet att vi fått han om vi inte velat så förbannad,så då skrev han på för Frölunda.Många vi slarvat bort,Höglander ska vi inte ens prata om...

Blir det kamp kring sträcken och AIK sitter med en främlingslegion som bara funderar på nästa klubb blir det inte roligt.

Skulle Tim Söderlund spela för emblemet på bröstet?

Lundberg och Burström är ju också spelare som inte direkt brytt sig om klubbemblem heller när det är dags att förhandla.

Nåja, vi får se vem som får rätt i slutändan, men jag tror AIK kan vara nästa säsongs TIK med det här laget.

Det som fattas är juniorer i parti och minut som står i kö och bara vill upp.

Martin förlänger ett år med Växjö.

He's dead to me.

Det är väl ganska väntat att värvningarna består av unga spelare och gamla bekanta. Vi värvade (igen!) en GM och sportchef utan tidigare erfarenhet, vilket innebär att de har en ganska lång startsträcka. Jag förespråkade kraftigt att ta någon som innehaft positionen då denne redan har gjort sina läroår någon annanstans och kommer med ett kontaktnät och en bredare koll på marknaden.

Vi kommer att få leva ett bra tag med följderna av hans undermåliga arbete de senaste åren. Det är otroligt synd att vi inte kan locka till oss en spelare som Hållander. Han hade varit perfekt i en andrafemma och varit otroligt mycket bang-for-the-buck.

Ossian: Mustonen, Movevare, Höglander, Einar Emanuelsson, Petter Emanuelsson, Lars Bryggman etc hade inte vart så dumma spelare att ha.

Fröden är inte någon färdig spelare. Han har aldrig tidigare spelat i AIK, utan lirat i Solna. (!)

Varför inte Jimmie som tredje länk i tränartrojkan.

Vad sades på avslutningsträffen gällande ekonomin? Har bara hört ,utan närmare specificering, att Peas och Billings framträdande inte direkt var högklassigt.

PeA verkade lite trött å kanske lite disträ.
PeA varnade för att ekonomin som alla redan vet är loppbiten. Det var inte någon överhängande fara, men allt skulle hädanefter nagelfaras vad gäller utgifter.
Huvudspåret var att Skellefteborna måste gå på hockey igen. Hur det skulle gå till fanns däremot inget svar på. Tycker han lät lite uppgiven faktiskt. Kanske redan är halvvägs på det nya jobbet.

Vem blir det som tillkommer till tränartrion?

Ante Karlsson FBK, gammal polare till Tommy och utan jobb efter säsongen

Tänker främst på att Ante verkar bli Berts ersättare. Känns sådär tycker jag. Blir nog en mellanmjölk säsong tror jag.

Så ja då var axel presenterad för hv71. Nog kan Axel bli en riktigt bra spelare. Absolut, gillar honom starkt och det känns bittert att se honom i ett annat SHL-lag.

Gillar inte att han skrev på för hiv71. Känns som att det är många som inte har trivts i Skellefteå eller har jag fel ?
Känns alltid lite surt se gamla AIK:are i andra lag.

KOMMENTAR: Jag tycker ju att de riktiga apsupportrarna tänker som vi när det gäller Apan. Men tanten på apsidan karakteriserar det vi skriver om Apan som "hat och lögn".

Följdaktligen är det vad tanten tänker om de riktiga apsupportrarna: "de hatar och ljuger".

Nej, tanten. Så illa är det inte. Det är riktiga supportrarna, även om de råkar hålla på Apan.

De som hatar och ljuger är tvenne apmonstrum på snackets apsida.
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jag är fortfarande förstummad över det jag läst.

Nog för att jag visste att Apan har problem överallt nu, inte minst när det gäller att de tillsätter en helt oprövad sportslig ledning. Som visserligen inte kan lyckas sämre än Näsan, som raserade Apans ekonomi genom vilda köpfester där han fick Apan att gå >30 miljoner back på tre år, samtidigt som hans inköpta legoknektar visades tämligen värdelösa.

Men nedanstående är tydligen autentiskt, visserligen taget ur ApPravda Norran, men det är Apans sportsligt högste ansvarige som uttalar sig:

"Sportchefen Niclas Lundkvist lämnar en liten dörr öppen för Jimmie Ericsson. ”Vi har valt att vara avvaktande när det gäller honom”, säger Lundkvist till Norran. Men AIK:s sportsliga ledning har ännu inte fattat beslut kring fortsättning. Ericsson har inte heller aviserat hur han funderar."

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.

Vi talar om Fläskberget! Född 1980 och sedan många år helt slut, med en hastighet på isen på max 30% av vanliga hockeyspelare; de gånger han kan hålla sig på rören vill säga, för han ramlar ju omkull minst en gång varje byte. Han har ju aldrig någonsin varit en bra hockeyspelare, men lyftes fram eftersom Apan ansåg att hans moral stämde med sektens värdegrund och utnämnde därför denne Elitseriens genom tiderna vidrigaste filmare, en fuskare och fulspelare som iklätt sig rollen som megafon för Apsektens ledsnöre hybris och apsanningar.

Men de har inte lyckats bli av med eländet trots att de försökt. Fläskberget förklarade för länge sedan i våras när Apan förpassades till sommarsemester att "jag har inte beslutat om jag fortsätter eller inte" vilket naturligtvis lät som århundradets skämt. Skulle Apan efter sin totala kollaps på och utanför isen stå ut med detta blysänke för hockey ett år till?

Men vad säger Lill-Nisses stabbe? "Vi håller en liten dörr öppen för honom"?

Är det seriöst? Eller bara för att få käft på Fläskbergets fortsatta utvikningar i ApPravda Norran?

Ja, allvarligt talat. Jag hoppas verkligen Fläskberget blir kvar i Apans trupp. Det kommer att få åtminstone mig att se mer på apmatcher än annars. Det är ju strålande underhållning att se klumsedumsen strutta ut på isen och förtvivlat söka hålla sig på fötterna.

Det enda han pysslar med är ju att försöka filma och överfalla målvakter. Något annat duger han inte till och hinner för övrigt inte ens med. Och jag förutsätter att hans tid som "lyckad" filmare är över. Inte ens en rookie-zebra kan väl framledes luras att visa ut någon för att Fläskberget kastar sig på isen.

Dessutom finns ju chansen att Fläskberget retar upp någon som ger honom betalt. Det gillar vi också, den f-e fuskaren förtjänar varje uppfostran han kan få.
Uppladdat:

291x300-skarmavbild-2016-06-11-kl-192859_1.png

276x300-skarmavbild-2016-04-20-kl-213752_4.png

450x248-skarmavbild-2016-04-19-kl-203154_1.png

279x300-skarmavbild-2016-04-19-kl-202317_1.png

450x210-ut-med-flaskberget.png

+3
Kommentera