Luleå HF

92200 inlägg · 864 ämnen

Inlägg #1973481

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaca: Det jag har läst var ngn artikel där författaren hade hört sig för i Finland och fått uppgifter om att han kan gå hårt på målvakter. Sedan var det en annan person på sociala medier som var glad att slippa honom i finska ligan eftersom han spelar fult. Men det vet vi ju alla att lagtillhörighet kan färga bedömningsförmågan något.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
KulaShaker: Låter bättre. Tycker väl att Bulan och Skuggan - som imponerat genom alla rekryteringar - bör ha bra koll på de spelare de vill ha in i vårt lag och någon som överfaller målvakter a la Fläskberget kan man ju inte tro att de värvar. Vi får väl tro att det kan vara ett överdrivet rykte och till hösten får vi egen uppfattning och facit. Kul att Lejonen uppskattar våra nya finska spelare så pass att de ska spela spela VM nu, låt vara att de fått nej av många från NHL, men ändå.

Synnerligen spännande att framåt Champions få se hur Bulan sätter ihop linorna nu och hur det kommer att fungera.

Kul för övrigt att det gått så bra i Luleå för Robin Kovacs och nu tror vi ju att hans barn och partner flyttar upp och vi får en målvakt att komplettera damlagets Sara Grahn med, när nu Maria Omberg beslutat lägga spaden på hyllan. Det här börjar likna Linus Klasens tid i Luleå.

Stockholmskillar med karriärer som inte riktigt är där de borde kunna, men som kommer till Luleå och Luleå Hockey och allt blir så mycket bättre för dem:-)
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mattsson snabbast i laget på 20 meter sprint, hoppade längst i jämfota hopp samt näst högst i vertikalhopp. Lägger han på sig ett par kg och blir starkare blir han grymt nyttig.
+1
Kommentera