Luleå HF

92595 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1973637

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
UPPROP: MATA INTE TROLLEN YODA MARKLUND OCH FARBROR BARBRO 1.03

Dessa signaturer har, under olika namn (möjligen är det en bara en enda person), på olika hockeysidor i mer än tio års tid saboterat för oss som älskar och vill tala med andra om hockey. Nu räcker det!

Ett effektivt sätt att bekämpa internettroll är att nonchalera dem.

Om ingen kommenterar vad de skriver ger de till slut upp, och söker sig till andra sidor där de kan provocera för att lyckas skada, håna, och förolämpa andra i stället för att sabotera möjligheterna för oss att tala om hockey på ett vettigt sätt.

Jag ställer mig bakom aktionen för att stoppa dessa troll genom att:

1. Jag skriver under detta upprop (genom att kopiera hela detta inlägg och lägga in det som mitt svar inklusive att jag lägger till min egen signatur).

2. Om jag vill kommentera Skellefteå AIK, gör jag det på andra sidor än Skellefteå AIK:s sida, eller använder Hockeysnackets alternativa tråd för Skellefteå AIK (garanterat fri från Yoda och Barbro): https://www.hockeysna...eftea-aik/

3. Jag kommenterar inte något som trollen skriver, vare sig på Skellefteå AIK:s sida eller på andra sidor.

4. Upptäcker jag att någon, någonstans - även om det skulle vara på Skellefteå AIK:s sida - kommenterar något som trollen skriver, lägger jag in detta upprop som kommentar, för att informera dem om aktionen att inte mata trollen. Då väljer jag den senaste version jag känner till där vi som ställt oss bakom uppropet skrivet under.

5. För övrigt skriver jag ingenting alls på Skellefteå AIK:s sida. Inte ens om Yoda eller Farbror Barbro skrivit något vettigt, eftersom jag vet att kommunikation med dem ofelbart leder fram till att de kommer att skada, håna och förolämpa mig och andra.

Jag älskar hockey. Och jag vill gärna diskutera med andra som älskar hockey. Men jag vill inte att trollen Yoda och Barbro ska förstöra för oss andra

Sven Savage Luleå Hockey
Vombat Luleå hockey
Osj02 Luleå Hockey
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Eh... jag har lite svårt för den där ignorera och vända andra kinden till när det ljugs i 90 procent av inläggen där inne. I mitt tycke bättre att inte ge dem för mycket uppmärksamhet men ändå rasera alla deras lögner med fakta. Jag skulle vilja påstå att vi och flera andra gjort ett mycket bra jobb med att avslöja deras sanna karaktär och de som varit med ett tag på dessa forum litar inte för fem öre på vad som sägs där inne längre.

Nåväl... otroligt roliga nyheter att Luleås hockeys damer värvat Kovacs sambo, jag är säker på att Kovacs hade sökt sig till en bättre betald liga annars, oavsett hur bra han verkar trivas här så är han stundtals för bra för den här ligan.
Även Emil Larsson vill ha revansch efter att ha spelat med skadad hand/handled under slutspelet och ser ut att stanna. Det är egentligen bara att Sellgren ska visa hur snuskigt bra han verkligen är i campen och att Lassi ska få ett för bra erbjudande från KHL/Schweiz som oroar just nu... men just nu ser det verkligen ut som att vi har en ännu en trevlig säsong framför oss.
+1
Kommentera