Luleå HF

92595 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1973870

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Eh... jag har lite svårt för den där ignorera och vända andra kinden till när det ljugs i 90 procent av inläggen där inne. I mitt tycke bättre att inte ge dem för mycket uppmärksamhet men ändå rasera alla deras lögner med fakta. Jag skulle vilja påstå att vi och flera andra gjort ett mycket bra jobb med att avslöja deras sanna karaktär och de som varit med ett tag på dessa forum litar inte för fem öre på vad som sägs där inne längre.

Nåväl... otroligt roliga nyheter att Luleås hockeys damer värvat Kovacs sambo, jag är säker på att Kovacs hade sökt sig till en bättre betald liga annars, oavsett hur bra han verkar trivas här så är han stundtals för bra för den här ligan.
Även Emil Larsson vill ha revansch efter att ha spelat med skadad hand/handled under slutspelet och ser ut att stanna. Det är egentligen bara att Sellgren ska visa hur snuskigt bra han verkligen är i campen och att Lassi ska få ett för bra erbjudande från KHL/Schweiz som oroar just nu... men just nu ser det verkligen ut som att vi har en ännu en trevlig säsong framför oss.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Jag förstår hur du tänker, eftersom jag agerat på det viset i många år: lyfta fram fakta, för att vederlägga apmonstrumens lögner. Men de skäms inte, utan blir bara glada över uppmärksamheten. Och fortsätter likadant år efter år efter år.

Och dessutom: det finns andra inklusive några moderatorer som inte ids läsa på någondera sidan utan vid flera tillfällen påstått att "det är samma skit på Apsidan som på Luleå Hockeysidan". Ett horribelt påstående förstås, som bara speglar att de inte läst vad som skrivs, men jag är hjärtligt trött på att höra sådant dravel.

Själv är jag spyless på att slösa tid på sådana knäppgökar. Tycker att vi kan ägna tiden åt viktigare saker.

Om ingen bryr sig i vad de skriver kommer Apsidan så småningom bara att innehålla skit från apa 1 och skit från apa 2. Och när de inte får några reaktioner från andra och inte får såra, förolämpa, håna och hata andra får de ingen näring.

Häng på uppropet, Daddeh, och testa detta något år åtminstone så får vi se effekten. Ju fler som hänger på, desto effektivare blir det och desto större chans har vi att lyckas.
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Men, kommer inte Kovacs sitta bakom galler på livstid? Har för mig att jag läst det någonstans...
Kommentera