Luleå HF

92595 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1973879

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Jag förstår hur du tänker, eftersom jag agerat på det viset i många år: lyfta fram fakta, för att vederlägga apmonstrumens lögner. Men de skäms inte, utan blir bara glada över uppmärksamheten. Och fortsätter likadant år efter år efter år.

Och dessutom: det finns andra inklusive några moderatorer som inte ids läsa på någondera sidan utan vid flera tillfällen påstått att "det är samma skit på Apsidan som på Luleå Hockeysidan". Ett horribelt påstående förstås, som bara speglar att de inte läst vad som skrivs, men jag är hjärtligt trött på att höra sådant dravel.

Själv är jag spyless på att slösa tid på sådana knäppgökar. Tycker att vi kan ägna tiden åt viktigare saker.

Om ingen bryr sig i vad de skriver kommer Apsidan så småningom bara att innehålla skit från apa 1 och skit från apa 2. Och när de inte får några reaktioner från andra och inte får såra, förolämpa, håna och hata andra får de ingen näring.

Häng på uppropet, Daddeh, och testa detta något år åtminstone så får vi se effekten. Ju fler som hänger på, desto effektivare blir det och desto större chans har vi att lyckas.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: UPPROP: MATA INTE TROLLEN YODA MARKLUND OCH FARBROR BARBRO 1.04

Dessa signaturer har, under olika namn (möjligen är det en bara en enda person), på olika hockeysidor i mer än tio års tid saboterat för oss som älskar och vill tala med andra om hockey. Nu räcker det!

Ett effektivt sätt att bekämpa internettroll är att nonchalera dem.

Om ingen kommenterar vad de skriver ger de till slut upp, och söker sig till andra sidor där de kan provocera för att lyckas skada, håna, och förolämpa andra i stället för att sabotera möjligheterna för oss att tala om hockey på ett vettigt sätt.

Jag ställer mig bakom aktionen för att stoppa dessa troll genom att:

1. Jag skriver under detta upprop (genom att kopiera hela detta inlägg och lägga in det som mitt svar inklusive att jag lägger till min egen signatur).

2. Om jag vill kommentera Skellefteå AIK, gör jag det på andra sidor än Skellefteå AIK:s sida, eller använder Hockeysnackets alternativa tråd för Skellefteå AIK (garanterat fri från Yoda och Barbro): https://www.hockeysna...eftea-aik/

3. Jag kommenterar inte något som trollen skriver, vare sig på Skellefteå AIK:s sida eller på andra sidor.

4. Upptäcker jag att någon, någonstans - även om det skulle vara på Skellefteå AIK:s sida - kommenterar något som trollen skriver, lägger jag in detta upprop som kommentar, för att informera dem om aktionen att inte mata trollen. Då väljer jag den senaste version jag känner till där vi som ställt oss bakom uppropet skrivet under.

5. För övrigt skriver jag ingenting alls på Skellefteå AIK:s sida. Inte ens om Yoda eller Farbror Barbro skrivit något vettigt, eftersom jag vet att kommunikation med dem ofelbart leder fram till att de kommer att skada, håna och förolämpa mig och andra.

Jag älskar hockey. Och jag vill gärna diskutera med andra som älskar hockey. Men jag vill inte att trollen Yoda och Barbro ska förstöra för oss andra

Sven Savage Luleå Hockey
Vombat Luleå hockey
Osj02 Luleå Hockey
Dansbandswolf Luleå Hockey
+2
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kul att se att Kovacs har haft två bra säsonger. Och Connolly är jag också imponerad över om man jämför med sejouren hos oss. Han fick en riktig nytändning i Luleå.
+2
Kommentera