Luleå HF

92571 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1973976

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Härligt att du är med, broder!

Nu satsar vi på att isolera trollen så får vi se hur länge de står ut med att snacka skit med varandra bara.

Och ju fler som är med, desto effektivare kommer det att fungera. Daddeh var ju spontant tveksam, men förhoppningsvis kommer han med för att hjälpa oss. Kom med du också, Daddeh!

Och naturligtvis hoppas vi att inte bara vi Luleå Hockey-supportrar hänger på kampen mot de maligna trollen utan ser gärna att supportrar av andra klubbar skriver under och hjälper till att göra kampen mot skitsnackarna så effektiv som möjligt:-)
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Men att diskutera dom på denna sida är ju också ett sätt att mata dom!! Varför inte bara lägga ner att nämna dom å deras sida på alla sätt å vis, dom går ju igång på vad som skrivs här också så varför inte bara nonchalera totalt!
+4
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:

Jag är såklart med, utan att kopiera manifestet :)
+1
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Lite under radarn har Apan köpt in en assisterande tränare. Ingen kanon, förstås, eftersom Apan måste vara rädd om pengarna nu när de strax får meddela att de backat mer än tio miljoner årligen tre år i rad och på senaste åren varit tvungna att ta kortfristiga lån till hög ränta för att sköta de löpande betalningarna.

Nej, det är som för spelarköpen mer av typen andrasorteringen de köper från när de nu presenterat Stefan Hedlund som ersättare för CryBert.

Vem är då Stefan Hedlund? Född i Luleå, uppvuxen och första hockeyn i Piteå samt senare Brooklyn och Norge men ingen framstående spelarkarriär.

Gick direkt från spelare till huvudtränare för Pites Div-2-junisar och sedan Div-1 lag, innan han blev huvudtränare för Luleå Hockeys A-junisar 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017.

Därefter blev han huvudtränare för Zugs B-lag i NLB ett år, och senaste året har han först varit assisterande för Zugs A-lag innan han flyttades till att bli ansvarig för spelarutveckling.

Ungefär det ovanstående är vad som berättas om Hedlund i diverse tidningar och Forum. Med två undantag:
• ApPravda Norran
• Apans officiella hemsida

På dessa båda platser påtalas förutom att han varit i Zug (där man hoppar över att kommentera att han flyttas från uppgiften som ass) att han varit spelare och tränare i Piteå.

Men att han är född i Luleå, att han spelat i Luleå att han varit huvudtränare för Luleås J20-juniorer i hela tre säsonger till för två år sedan - det "glömmer" man att nämna.

Men vem är förvånad? Det här är ju typiskt för hur sekt-Apan agerat hela tiden. Man "glömmer" att nämna allt som kan uppfattas som positiv Luleå-information. Man blundar för allt som har med Luleå att göra för att på något vis hoppas att läsarna får för sig att "Luleå inte finns". Skriver man om Filip Gustafsson så nog fan klistrar man på honom Skellefteåstämplar överallt och så vidare.

Det måste vara svårt att vara så avundsjuk, för att inte säga svartsjuk.

Men allt är bara så typiskt för sekten förstås. Och vi andra skrattar.

Undrar om det blir någon ordning på Apan i framtiden? Om de skärper sig, växer ur blöjorna och blir en normal hockeyklubb? Det finns ju vissa förutsättningar nu, när så många från huligansektenens hårda kärna försvinner, medan Apan kollapsar på alla håll. Aplasse försvann och nu försvinner Näsan. CryBert försvann. Nordlund försvinner. Fläskberget försvinner.

Det är väl ApPea och mummelklockare som återstår av den hårda kärnan av Luleåförnekande sektapor - fast ApPea ryktas vara på väg bort - och så förstås de nyttiga idioter (rysk spionterm) som sprider Apsanningar på Apans hemsida och på ApPravda Norran.

Det här är ju som i gamla Sovjetunionen där de retuscherade bort partipampar från gamla fotografier, sedan de avrättats eller kommit i onåd på annat vis, som ville man "skriva om historien".

Samma Apsanningar men i olika tappningar.
+1
Kommentera