Luleå HF

92571 inlägg · 865 ämnen

Inlägg #1974209

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Men att diskutera dom på denna sida är ju också ett sätt att mata dom!! Varför inte bara lägga ner att nämna dom å deras sida på alla sätt å vis, dom går ju igång på vad som skrivs här också så varför inte bara nonchalera totalt!
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Peter: Du har rätt - och det är just det som är meningen.

Det är ju en väl etablerad princip på internetforum att nonchalera troll, som svälter ihjäl när de inte blir matade. Men det kräver att alla är med och därefter brukar det räcka med en uppmaning "MATA INTE TROLLEN!" när någon - t ex en ny skribent - gör det.

Sedan det nuvarande uppropet presenterades är avsikten att inta nämna dem och deras sida, förutom då att uppdatera med uppropet i syfte att det ska bli känt och att fler ska hänga på. När tillräckligt många gjort så, blir de utan föda.

(Kan lägga till att vid flera tillfällen senaste åren har jag kört >6 månader utan att ens titta på Apsidan och därför inte skriva ett dugg om vad de hållit på med. Men när jag kollat läget där har förstås angreppen på Luleå fortsatt, men i mycket högre omfattning har de gått Bananas mot Pölsan och MooDoo, eftersom sådana supportrar gjort inlägg på apsidan. Ska det lyckas att isolera trollen är det nog nödvändigt att få spridning och stöd för uppropet alltså)

Vi tycks överens, alltså. Skriver du under?
Kommentera