Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1975292

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Finland värdiga segrare! Sverige faktiskt helt urusla och inte många får godkänt men lätt att hänga Henke precis som Salo mot Vitryssland men det är ju utespelarna som är dom som skall hängas då dom inte gör många rätt i denna match!! Hatten av för Finland!!

Mike.F
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mike.F: Jo. Nu går det rykten om att Finland hade scoutat fram akilleshälar på Henke, och i någon omfattning kan det väl vara Henke+backarna de talar om.

Väldigt talande att Finland målar x 5 på Henke genom skott, ofta från distans, vilket är lägen man inte direkt väntar sig ska bli mål på målvakter numera. Ibland undrade man nästan om det var så att Henke behöver glasögon? För ett antal år sedan fanns det ju en svensk vakt som oförklarligt bommade långskott som ansågs tagbara, varpå någon upptäckte att han såg fan inte skotten;-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mike.F:
Du har helt rätt i att Sverige vara usla ikväll, kanske främst våra upphaussade världsbackar som lär få nöta spel i egen zon om deras NHL lag såg hur de uppträdde de senaste matcherna, vilket jag anser att dom ska få göra!!

För övrigt är man ganska less på att höra hur SVTs självutnämnde bästigaste kommentator Chris Härenstam sitta och hylla alla motståndare till skyarna..
Snacka om att gilla sin egen röst och prata om allt som egentligen inte har med själva matchen att göra..
Nu ska väll Lehman fråga Grönborg hur tänkte Du och hur lät Du detta hända och det helst direkt på slutsignalen!!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mike.F: Visst gör laget en riktigt dålig insats men Lundqvist gör en dundertavla i första minuten, sånt skapar otrygghet i ett lag. Varken utespelarna eller Lundqvist förtjänade att gå vidare.
Kommentera