Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1975381

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vombat:
Helt ense med dig där att hans chanser att ta sig till NHL har blivit nästintill obefintliga nu efter vm.. Även om nu Lunkan har passerat sin topp som vakt så är jag rädd att det inte skulle ha hjälpt om Markan hade stått. Med tanke på hur uppträdandet i egen zon var.. Är inte lite besviken på vårat ledande backpar tyvärr, brukar inte känna som jag gjorde men efter att man sett hur dessa två spelar borta i NHL så!!

En annan sak är att en NHL vakt om man ser hur de spelar så släpper de nästan hellre en retur åt sidan för de vet att deras backar har i sina gener att ta hand om returer, vilket fungerar dåligt på stor rink medan Lunkan egentligen ska ha det i sin modersmjölk att inte släppa returer! Om detta nu har med saken att göra låter jag vara högst osagt!!

Men som Du säger Grönborgs sätt att coacha var minst sagt lite märklig, Nyllet hade väll kring 15min speltid medan femman som hade problem fick spela för länge innan det gjordes nått åt det!

En sak är då säker att om eran nya finska spelare spelar som han gjort under vm så kommer han att vara ett mycket beklämmande problem för samtliga SHL backar nästa säsong.. Det ser jag fram emot!! ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaca: Håller med, det ser vi fram emot. Och det är ju två av de som kommer till Luleå som lirar i VM för Finland faktiskt.
Kommentera