Luleå HF

92200 inlägg · 864 ämnen

Inlägg #1975705

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Har han stått på tillväxt i Norge? Lurigt 😂
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
bisterfinnen: Yep, gissningsvis är det Apan som agerat och gömt undan honom i Norge så inte NHL och KHL skulle sno honom. Och nu kliver han in som en jätteförstärkning för Apan. Helt säkert sätter han rekord på hållna nollor i elitserien SHL.

Just nu är det Stefan Liv som - med 45 nollor - har rekordet. Det slår Östlund troligen 27 februari 2020. När Apan möter Pölsan borta omgång 46.

Vi hockeysupportrar kommer att dela upp hockeyhistorien i före respektive efter att supervakten Oskar klev in och murade igen. NHL kommer att göra ett undantag och våren 2020 delar de ut Vezina Trophy till en vakt som inte ens spelat där borta. Eftersom Oskar kommer att vara så överlägsen att en sådan lite detalj inte kan stoppa honom från Vezina, som tredje svenske vakt efter Pelle Lindbergh och Henrik Lundqvist.

På nordkraft har apsupportrarna hela våren drömt väta drömmar om att nu måste Apan köpa tillbaka Ortio igen. De har hoppats och hoppats och snacka om att Apan imponerar och nu hyllas av supportrarna i gemen, när de plockar in en sådan klippa som Oskar fra Norge. Vi förutsätter att Apan säljer 5-600 säsongskort redan närmsta veckan!
+2
Kommentera