Luleå HF

115632 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1976480

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Charliejfz: Mycket trevligt att höra:-) Känns som att alla seriösa och välskötta föreningar lyckas gå plus i år. Blir spännande om en vecka att höra hur Apan ligger till, efter Näsans vilda köpfest!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att Elias Petterssons brorsa, Emil, nu tycks vara klar för Läjkrarna kommande säsong.

Emil är ju en duktig pojke som utvecklades av Timrå under många år och sedan gick över till MooDoo för att fortsätta utvecklas i SHL.

Sommaren 2016 attackerades han dock av köpgalningen Näsan som öste ut pengar det året (Apans förlust för säsongen blev (17 miljoner) och Emil lurades till Apan.

Väl där gick det förstås inte alls, eftersom sekt-Apan föreskriver att alla chanser i första hand ska gå till de dyraste och mest bekväma primadonnorna, och redan efter hösten gav Emil upp och drog till Läjkers. Där gjorde han förstås succé och levererade mer än dubbelt så många poäng per match jämfört med när han var hos sekten Apan, och han belönades med ett kontrakt med NHL-laget Nashvilles organisation. Nu har han varit över där två säsonger men hittills bara fått lira i AHL där han visserligen varit duktig, men fastnat.

Så nu återvänder han till Läjkrarna i hopp om att 25 år gammal fortsätta utvecklas och kanske få en ny och bättre chans på NHL framöver. Det kan han mycket väl lyckas med, om nu inte misstaget att luras av Näsan till den deprimerande hösten 2016 hos Apan, har skadat hans karriär alltför mycket.
Kommentera